2777
2789
عنوان

بچه ها یکی تو باسلام پولمو برده چکار کنم🥹😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 24 پست
عزیزم الان چجور بهت ثابت کنم از باسلام یک پیرهن سفید سفارش دادم ولی مشکی فرستادن تازه رفتم زیر پست ه ...

شما باید مستقیم ب باسلام پیام میدادی یه سه نقطه داره گزارش تخلف

شمارت رو وقتی بسته فرستاده داره دیگه ...

ماهی نیست از باسلام خرید نکنم تازه یه بار اشتباهی با کارت خواهرم درخواست رمز کردم 

خواهرم زنگ زد باسلام داشتن پیگیری میکردن ب خواهرم گفتم عه من فکر کردم کارت خودمه...

هم پیگیر هستن هم پاسخگو

شما باید مستقیم ب باسلام پیام میدادی یه سه نقطه داره گزارش تخلفشمارت رو وقتی بسته فرستاده داره دیگه ...

چه عجیب برا من اصلا اینجور نبود واقعا اصلااا.....پوشاک تینا آتنا ی همچین اسمی داشت غرفه یادم نیس دقیق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از خرید همه سوراخ سمبه ها رو بگرد باسلام خیلی پیگیره کلا پشت مشتریه

دیگه کلا میترسم سفارش بدم....اگر خواستم از یک غرفه دار شکایت کنم باید چیکارکنم دقیقا؟جوکار کنم ک پیگیر باشن و پولم رو دس بدن یا هرچیز دیگه ای؟؟

دیگه کلا میترسم سفارش بدم....اگر خواستم از یک غرفه دار شکایت کنم باید چیکارکنم دقیقا؟جوکار کنم ک پیگ ...

سه نقطه سمت چپ گزارش تخلف داره 

یه جا هم میتونی تیکت ثبت کنی 

میتونی تماس بگیری

میتونی انلاین چت کنی 

میتونی ایمیل بزنی 

اوووو هزارتا راه داره.

من یه غرفه رو فکر کردم دست دومه گزارش زدم گفتم مشکوک ب دست دوم ... فرداش دیدم غرفه دار نوشته محصول دست دوم نیست😅

چه عجیب برا من اصلا اینجور نبود واقعا اصلااا.....پوشاک تینا آتنا ی همچین اسمی داشت غرفه یادم نیس دقی ...

اگر کارت ب کارت کردی ک هیچ 

اگر از طریق باسلام خرید کردی تو قسمت سفارشها محصول هست با جزئیات و نام غرفه