2777
2789

من سفارش دادم وفتی فرستادن اونی که میخواستم نبود 

گفتم مرجوع میزنم رفتم پست براش فرستادم 

حالا پولم به کارتش زدم بسته رو هم برگشت زدم 

دیگه نه جواب میده از همه جا بلاک کرده 

پولم رفت کفشم رفت نزدیک ۷۰۰ هزار 

چجور شکایت کنم اصن چکار کنم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو پول رو به کارت طرف نباید بزنی باید بزنی به حساب با سلام 

که در اینجور مواقع خپدشون خیلی سریع رسیدگی میکنن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم همیم اتفاق برام افتاد ی لباس رو سفید سفارش دادم مشکی فرستادن رفتم گفتم چرا اینجور شده و شکایت کر ...

باسلام؟؟؟امکان نداره شما میرفتی پشتیبانی تیکت ثبت میکردی اونا یه جوری پی گیری مبکنن بیا ببین  

حتی پول پست منو دادن هم رفت هم برگشت زدم ازغرفه دار گرفتن دادن 

چون اشتباه راهنماییم کرده بود 

تا خودت اعلام رضایت نکنی که پول از باسلام تو حساب اون طرف نمیشینه

اگر راضی نباشی برگست محصول میزنی خود با سلام پولو برمیگردونه

مگه اینکه خارج از برنامه براش واریز کرده باشی که نتونی پولو پس بگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
باسلام؟؟؟امکان نداره شما میرفتی پشتیبانی تیکت ثبت میکردی اونا یه جوری پی گیری مبکنن بیا ببین حتی پو ...

عزیزم الان چجور بهت ثابت کنم از باسلام یک پیرهن سفید سفارش دادم ولی مشکی فرستادن تازه رفتم زیر پست همون غرفه نوشتم اشتباه فرستادید از اینا خزید نکنید اومد شمارم رو نمیدونم چجور پیدا کرد پیام داد تو واتساپ ک همبن الان برو نظرت رو پاک من

عزیزم الان چجور بهت ثابت کنم از باسلام یک پیرهن سفید سفارش دادم ولی مشکی فرستادن تازه رفتم زیر پست ه ...

شما باید میرفتین پشتیبانی تیکت ثبت میکردین اسکرین پیامش میفرستادین فوری تعطیل میکردن غرفه ش 

شما باید میرفتین پشتیبانی تیکت ثبت میکردین اسکرین پیامش میفرستادین فوری تعطیل میکردن غرفه ش

کلی تهدیدم کرد ک آی ازت شکایت میکنم تو ب من گفتی کلاه بردار میبرمت زندان و فلان طلبکارهم بود تازه😐💔منم بیخیال شدم مامانم گف ولش کن ی پیرهن ارزشش رو نداره💔 

مگه از طریق اپلیکیشن پول واریز نکردی؟ اگه آره بعد اینکه مرجوع زدی چند روز بعد از پشتیبانی تماس میگیر ...

من چند بار گفتن ب کارتم بزن بلاکشون کردم چرا باید ب کارت بزنم فقط تو اپلیکیشن پول میزنم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست