بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو پول رو به کارت طرف نباید بزنی باید بزنی به حساب با سلام
که در اینجور مواقع خپدشون خیلی سریع رسیدگی میکنن
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
منم همیم اتفاق برام افتاد ی لباس رو سفید سفارش دادم مشکی فرستادن رفتم گفتم چرا اینجور شده و شکایت کردم گفت ب و وگرنه میدونم ب زندان 😐😐😐از ایمون ب زنین میباره خیلی کثافط بودن
باسلام؟؟؟امکان نداره شما میرفتی پشتیبانی تیکت ثبت میکردی اونا یه جوری پی گیری مبکنن بیا ببین حتی پو ...
عزیزم الان چجور بهت ثابت کنم از باسلام یک پیرهن سفید سفارش دادم ولی مشکی فرستادن تازه رفتم زیر پست همون غرفه نوشتم اشتباه فرستادید از اینا خزید نکنید اومد شمارم رو نمیدونم چجور پیدا کرد پیام داد تو واتساپ ک همبن الان برو نظرت رو پاک من
کلی تهدیدم کرد ک آی ازت شکایت میکنم تو ب من گفتی کلاه بردار میبرمت زندان و فلان طلبکارهم بود تازه😐💔منم بیخیال شدم مامانم گف ولش کن ی پیرهن ارزشش رو نداره💔