2777
2789

همه زندگیم تو این سایته هر چی التماس میکنم که مث قبلا کاربری‌مو حذف کنن اصلا توجهی ندارن

خانم مونا تهرانی مدیر محترم یه سایتی زدی که مثلا کمکی بشه به بقیه و راهنمایی بگیرن ولی یه جوری شده که الان از فشار عصبی فقط فکر خودکشی میکنم

بفهمید که میگم زندگیم در خطره بابام از سرچای گوگلم فهمیده من تو این سایتم 

شماهم با این سایت‌تون تو گناه من  شریکین

من که نمی‌گذرم ازتون

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عزیزم یه چیز سیاسی بنویس در جا میترکونن کاربری تو 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکام میمونه

نه فک نکنم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

آدم عاقل نمیاد همه چیزشو تاپیک کنه تو سایت عمومی! کاربریت هم پاک بشه تاپیک ها میمونن

خب یعنی نمیتونن برای نجات زندگی یه نفر مث قبل تاپیکامم همراه تعلیق حذف کنن؟

کار خیلی سختیه؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

منم قبلا شوهرم اسم کاربریم فهمید همه تاپیکام خوند ک دوستان راه حل برای نفقه گرفتن داده بودن همه راهک ...

چقدر بددددد

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بله متاسفانه به خاطر پول،حریم خصوصی کاربرا در نظر گرفته نمیشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چ پدراتون تو سایتن😐بزن افغانی و قومی میترکه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

آدم عاقل نمیاد همه چیزشو تاپیک کنه تو سایت عمومی! کاربریت هم پاک بشه تاپیک ها میمونن

ی زمانهایی آدم از سر تنهایی و برای مشورت تاپیک میزنه بعد تو تاپیکای بعدی آنقدر تهمت دروغگویی میزنن مجبور میشی راستشو بگی کم کم همه زندگیت میاد تو نی نی سایت 

نگی میگن فیک و دروغگویی 

اگر بگی اینجوری تو هچل میفتی