من الان حدود یک سال که تنبلی تخمدان دارم ریزش مو شدید دارم طوری که اصلا روی سر هیچ مویی نمونده خیلی غصه میخورم اصلا نمی تونم به مو های دست بزنم چون همه اش میریزه تو خدا یه راه حل بهم بدید یه دنیا سپاس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم ازت عزیزم فقط میشه موهام رو کوتاه نکنم خیلی براشون زحمت کشیدم تا بلند بشن وقتی بهش فکر میکنم ...
ولی دوس نداشته باشی لازم نیس چون مشکل توی بدنته فقط یه کوچولو جلوگیری میکنه زینک بخور چون منم مث شما کلی ۸ ساله که تنبلی دارم با کلی رعایت و دارو کم شده درسته از بین نمیره ولی میشه کنترلش کرد
من تخمدان هام تخمک آزاد نمیکردبا کلی امپول و دارو یه خانمی ت مطب دکتر گف اومدم همون مغزیجات رو که گفتم بهتون رو مخلوط کردم صبح به صبح ناشتا میخوردم آب شنبلیله هم میخوردم اون مله چن تا تخمک خوب رشد کرد سایز تخمدان هامم کوچیک تر شده بود
نه گرمیجات رو صبح بخور آب شنبلیله رو هر وقت خاستی بخور چون با معده خالی نخور مغزیجات رو باعسل مخلوط کن همشو آسیاب کن تخم هویج و شنبلیله هم بزن عین معجون بزار یخچال صبح یه قاشق بخور
خدا اون خانومو خیر بده من کلی قرص گرون خارجی خوردم میخاستم تخمک کشی کنم امپولارو زدم دکتر گف تخمک ها نامنظم و بد رشد کردن و قابل برداشت نیستن به بیست روز از این ترکیب استفاده کردم امپول هارو شروع کردم همشون رشد کرد