2777
2789

از صبح منتظر بودم هیچ کس یادش نبود حتی یه پیامک ناقابل یه زنگ  هیییبچی ، اصلا توقع کادو نداشتم که  ،من برای تولد همشون تبریک گفتم نزدیک ترین افراد زندگیم منو یادشون نبود🥲🥲 ، تازه یک هفته قبل هم چند بار گفتم جمعه تولدمه ، شب  بعد اینکه استوری گذاشتم تازه فهمیدن هر کدوم یه استوری چرتی برام گذاشتن و پیام دادن یادمون نبود ببخشید  ، حتی شوهرم  میدونست باز خوبه اون بهم تبریک گفته بود اما  تا من استوری نذاشتم اونم نذاشت بعدش اومد خونه گفت امسال کسی برات تبریک نذاشته چرا ،  آدم برای خانوادش برای کسی که براش مهم باشه مگه میشه تولدش رو یادش بره خیلی دلم شکست برای بار هزاااارم متوجه شدم توی دنیا جز خودم هیچ کسی رو ندارم توی این  دنیا بی کسم  💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که سطح ناراحتی تو اینقدر نیار پایین

فکر کردی برا بقیه این طوری نیست من ازدواجم نکردم تو خونه خودشونن یادشون نیست گله ای هم ندارم چون فقط پدر و مادر من اینجوری نیستند ۹۰ درصد مردم همینن

لوس نباش شدهرتم خیلی خاله زنکی که دنبال استوری تولده مرد رو چه به این حرفا

شکرت🌱🦋 

تولدت مبارک و پرتکرار عزیزم 🎂🎊

پارسال من خودم یه کیک پختم و مخلفات و.. خودت خودتو دوست داشته باش عزیزم منتظر هیچ دستی تو این دنیا نباش هر کس کاری برات کرد قدر دانش باش نکرد مهم نیست شماهم با همه مثل خودشون باش 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

واقعا که سطح ناراحتی تو اینقدر نیار پایینفکر کردی برا بقیه این طوری نیست من ازدواجم نکردم تو خونه خو ...

چطور ناراحت نباشم مگه در سال چند بار تولدمه ؟ سالی یبار یه روز حتی اون یه روز رو هم یاد من نبودن انگار وجود نداستم اصلا مهم نبودم دور بری های خودم رو میبینم همه خانوادسون چقدر بهشون اهمیت میدن فقط دلم بحال خودم میسوزه