2777
2789

اصلا آدمای پایه ای نیستن اهل بگو بخند و شوخی هم خیلی کم . شوهرمم که یوبسه شور و هیجانی نداره. راسته میگن بعضی از ترکا نچسبن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه آدمای محترمی هستن مشکلی نداره.  همه که بگو و بخند و خونگرم نمیشن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ما ترکا در حد مردم شهرهای دیگه خونگرم نیستیم اینو باید از اول بدونین.  ولی همشهریای من آدمای واقعا خوب و درست و پاکی هستن. هرکسی یه خصوصیتی داره. ترکا مرداشون واقعا مردن.  حالا بد هم هست توش ولی کلی میگم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

با شوهرم که نمیشه ارتباط نگیرم. ب خودشم گفتم اما قبول نمیکنه میگه خشک نیستم درصورتیکه هست . نمیخواد ...

چرا زمان ازدواج براش میمردی الان خشک و بد شد برات

سلامتی و خوشبختی دخترم

منم اصلن دلم نمیخواد با خانواده شوهرم جایی برم ،انگار اومدن فقط ی چیزی بخورن بریرن اون شکمبه هاشونو پر کنن برن،ساعت 8 میرن فقط میشینن ی جا نه میرن ی دوری بزنن تو طبیعت نه بازی چیزی ،هیچی ی جا میشینن ناهار میخورن جمع میکنن میرن ،اصلن خوش نمیگذره باهاشون ،

مادرشوهرم ک باسن مبارکشو میزاره از اول ی جا تکونم نمیخوره تا موقع ناهار و بعد میرا خونس همشم دستور میده ،اینو بیار اونو بیار ی دقه نمیزاره ادم بشینه استراحت کنه،خونشم میری همینه اصلن اجازه نمیده بشینی همش کار میده بهت،ولی باهمسرم  و بچه هاتنها میریم خیلی خوش میگذره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اصلن دلم نمیخواد با خانواده شوهرم جایی برم ،انگار اومدن فقط ی چیزی بخورن بریرن اون شکمبه هاشونو ...

چند شب پیش رفتیم شابدلغظیم با خانواده شوهرم. رفتیم ساک ساک کردیم برگشتیم اون همه راه نیم ساعتم نموندیم‌ . توی جمع های مهمونی هاشونم اکثرا ساکتن