2777
2789

یکی از فامیلای نامزدم برام از مکه پارچه مجلسی آورده بود مادرشوهرم گف بریم بدوزیم منم خوشحال بودم

الان پول خیاط رو شوهرم میگه بزن میگم وظیفه توعه بزنی میگه من خودت میدونی فعلا هیچی ندارم به عنوان قرض بزن 

منم گفتم یک و سال و نیمه نامزدم تا حالا ک آنچنان پول تو جیبی ندادی بهم اون هیچ لیاقت پول ۳ تومن رو ندارم ک خونوادت حساب کنن؟ 

الانم من نزدم پول رو دعوا کردیم

بنظرتون باید میزدم؟ 

وظیفه خانوادش نبوده خودت و شوهرت باید رو پولش توافق میکردی اصلا از اول به شوهرت میگفتی عزیزم الان پول داری اینو بدوزیم اون موقع یا یه فکری میکرد یا می‌گفت تو بده بعد پست میدم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید وقتی گفت بریم خیاط میگفتی باید بپرسم شوهرم پول داره یانه که لااقل مادر شوهرت بگه من حساب میک ...

من فک میکردم مادرشوهرم خودش برام به عنوان هدیه میدوزه برام لطف میکنه