2777
2789

خودم دوتا بچه دارم 

صبح خواب دیدم ی بچه یادم نمیاد مال کی بود ب فرزند خواندگی گرفته بودم آورده بودم پیش خودم

ی دختر کوچولو شیطون و خیلی خوشگل بود

خیلی دوسش داشتم نمی‌دونم با خالم یا کی داشتم حرف میزدم دربارش گفتم از بچه های خودم بیشتر دوسش دارم

همش بغلم بود باهاش بازی میکردم

تو خواب انگار از خوشحالی رو ابرا بودم

کسی تعبیرشو میدونه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

خوابت خیلی شیرین و احساسی بوده، و تعبیرش هم می‌تونه معنی‌های مثبتی داشته باشه. اینجا چند برداشت ممکن از خوابت رو برات توضیح می‌دم:

۱. فرزندخوانده در خواب

وقتی در خواب بچه‌ای رو به فرزندخواندگی می‌گیری، اون بچه نماد یک ایده جدید، مسئولیت تازه، یا احساسی نو در زندگیته که ممکنه بهش احساس نزدیکی و عشق زیادی داشته باشی، حتی بیشتر از چیزهایی که الان داری.

۲. عشق بیشتر از بچه‌های خودت

این جمله تو خواب، بیشتر از اینکه واقعیت بیرونی رو نشون بده، نماد شدت احساسات درونیته. شاید داری وارد دوره‌ای از زندگی می‌شی که چیزی جدید (مثل یک علاقه، هدف، یا حتی شخصی خاص) داره برات اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کنه.

۳. بغل کردن و بازی با دختر بچه

نشونه‌ی آرامش درونی، احساس شادی، و نیاز به مهر و محبت ساده و پاکه. ممکنه نشون بده دلت برای یک نوع معصومیت یا حس کودکانه تنگ شده یا دوست داری بخشی از خودت رو که بی‌قید و شرط دوست داره، زنده نگه داری.

۴. احساس شادی روی ابرها

نشونه‌ی رضایت قلبی یا رسیدن به یک آرزوی مهمه. ممکنه نشون بده چیزی توی زندگی‌ت هست یا قراره بیاد که عمیقاً خوشحال‌ت می‌کنه.

---

اگر خودت دوتا بچه داری، این خواب می‌تونه نشونه‌ی حس مادری بسیار عمیق‌ت باشه؛ شاید هم دلت برای توجه بیشتر، آرامش یا تغییر در سبک

زندگی‌ت تنگ شده.

هوش مصنوعی 

فقط 38 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابت خیلی شیرین و احساسی بوده، و تعبیرش هم می‌تونه معنی‌های مثبتی داشته باشه. اینجا چند برداشت ممکن ...

ممنونم ازت عزیزم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚