مثلا بقیه پول پنج تومن مونده الکی الکی خودشو میزنه به در و دیوار و مشغول نشون میده که من پیاده شم و برم، خب بابا حتما نباید بگم که بده خب بقیه پولو، مگه من کرایه حساب میکنم بهم کسی میگه؟ یا مثلا هی میگن پول خورد ندارم. وقتی کار میکنی خب باید داشته باشی بعد جدیدا همه میگن خورد نداریم، از ما باشه والا هزار تومن هم میگیرن بعد از خودشون پنج تومن و سه تومن پول خورده. بعد الکی مثلا میگن فکر کردم ۵۹ عه در صورتی که ۵۲ بوده، همیشم اشتباه خوندنشون به نفع خودشونه. بعد امروز از من بجای ۵۲ اومد ۵۵ گرفت چون سه تومن پول خورد نداشت و گفت حلال کن، خب دو تومن که کمتره، ازم ۵۰ میگیرفتی و تو حلال میکردی🚶🏽♀️🚶🏽♀️🚶🏽♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا کی من حلال کنم. امروز همینطوری حلال کن حلال کن هشت تومن ازم بیشتر گرفتن
همونجا شماره کارت بده و بگو اللن واریز کن. پول خورد نداری. منم لازم دارم. کرایه یه روز متروعه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!