2777
2789

من خودم با ای وی اف باردارشدم زابمان زودرس کردم ۲۶هفته جفتم پایین بود دوقلوهامو از دست دادم بعد چند روز ک دستگاه بودن 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
من ده هفته سقط کردم سه ماه بعد باردار شدمالان میگم کاش بیشتر ب بدنم استراحت میدادمبنظرم یکم بزار بدن ...

اخه شما مشکل نازایی نداشتی گلم من مشکل نازایی دارم توراخدا واسم دعا کن 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زایمان اولم تو ۳۲ هفته بود، خداروشکر دخترم سالم بود.

بعد سالی یه دونه بخاطر ژنتیک سقط کردم.

بارداری پنجمم، کلا استراحت کردم، طول سرویکسم ۲۷ بود، خداروشکر به هفته ۳۸ رسیدم و دخترم دنیا اومد.

من خیلی نذر و دعا کردم ، برای سالم بودنش.

ان شالله شما هم دامنت سبز میشه، این ایام ، ایام خوبیه، در خونه ی خدا همیشه باز، این ایم بازتر، از خدا بخواد، دست خالی برنمیگردی

اخه شما مشکل نازایی نداشتی گلم من مشکل نازایی دارم توراخدا واسم دعا کن

حتما واست دعا میکنم

انشالله که بزودی دامنت سبز میشه و یه نینی ناز و تپل مپل بدنیا میاری😍بنظرم بچت هم دختره😍

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
من زایمان اولم تو ۳۲ هفته بود، خداروشکر دخترم سالم بود.بعد سالی یه دونه بخاطر ژنتیک سقط کردم.بارداری ...

بببخشید میتونم بپرسم مشکل ژنکیتون چی یود 

من بخاطر ژن معیوب که با همسرم داریم سه تا بارداری ناموفق داشتم خوشحال میشم تجربه تون رو بگید

بببخشید میتونم بپرسم مشکل ژنکیتون چی یود من بخاطر ژن معیوب که با همسرم داریم سه تا بارداری ناموفق دا ...

سندروم داوون 

نه فامیلیم، نه ژنش رو داشتیم.

فقط بهم گفتن بخاطر سنتون.

من ۳۸ سالم بود، بعدی ۳۹، بعدی ۴۰، شوهرمم ازم یه سال بزرگتر

می حواستم برمivfکنم و قبل انتقال بررسی ژنتیک کنن، دکتر گفت احتمال گرفتن ivf پایین، برو توکل به خدا باردار شو، برای آخرین بار ریسک کردم.

ولی کل اون چند ماه استرس داشتم.

کلی مریضی دیگم داشتم

سندروم داوون نه فامیلیم، نه ژنش رو داشتیم.فقط بهم گفتن بخاطر سنتون.من ۳۸ سالم بود، بعدی ۳۹، بعدی ۴۰، ...

کلن چند تا بارداری داشتین؟ 

والان چند بچه سالم دارید؟ 

ماهم فامیل نیستیم ولی بچه اولم بدنیا اومد  فهمیدیم مشکل داره 

۵ بار ، دو تا دختر دارم شکر خدا.الان بچه تون دنیا اومد؟

برای سه سال پیش تو شش ماهگی فوت کرد بعد اونم دوبار باردار شدم که مشکل داشتن منم سقط کردم  

راستی دکتر بهتون نگفت چند درصد احتمال داره بچه تون بیمار بشه؟ 

برای سه سال پیش تو شش ماهگی فوت کرد بعد اونم دوبار باردار شدم که مشکل داشتن منم سقط کردم راستی دکتر ...

من رفتم مشاور ژنتیک فرهود، بهم گفت ۵ درصد احتمال داره بعدی هم مشکل داشته باشه، که خداروشکر سالم بود.

ما شما اگر بخواین ivf کنین، قبل انتقال با بررسی ژنتیک نشون میده؟؟

من رفتم مشاور ژنتیک فرهود، بهم گفت ۵ درصد احتمال داره بعدی هم مشکل داشته باشه، که خداروشکر سالم بود. ...

اره ژن مشخص شده ولی دکتر میگه احتمالش کنه با ایوی اف باردار بشین و تو یه گروه هستم هرکی ای وی اف کرده متاسفانه منفی شده 

برای شما درصد احتمالش کم بوده برای ما 25درصد احتمال داره بیمار بشه.

من پلی کیستیک بودم.با ورزش و...باردار شدم ۲۶هفته دنیا اومد فوت شد.یکماه بعد ۳قلو حامله شدم.‌ارث داشتم البته.الانم عقب انداختم دعا کنید خنگی نزده باشم.... تست زدم منفی بود ولی پری نمیشممممم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎