2777
2789
عنوان

خسته شدم یکی بگه چه کنم

383 بازدید | 21 پست

شوهرم۲۳سالشه چندبار خیانت دیدم ازش درحد مزاحمت وچت بوده چوت تو اژانس کارمیکنه خیلی بهش بدبین شدم بااینکه قول داد اننجام نده ومن بخشید

م همش توخونم به امید اینکه این ادم بشه قرص ترامادول هم مصرف می کنه خیلی حس خوانندگی داره دوست داره اهنگ بخونه من دوست ندارم این کارو انجام بده حس میکنم به زور بامنه واسه 

اینکه خودش راحت باشه وبه کاراش برسه ازصب تاشب یابیرون یافیلم می بینه به نظرتون باکاراش کناربیام بزارم اهنگ بخونه یانه حس می کنم این وسط من فقط یه کلفت وکزتم که اون به کاراش برسه منم اذیت کنه تا ادم بشه به نظرتونجدابشم یابمونم خستم به خدااا

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

آدم بی لیاقت بی لیاقته دیگه 

مگه چند بار زندگی میکنی و چقدر زنده ای ک بسوزی و بسازی

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بی لیاقت بی لیاقته دیگه  مگه چند بار زندگی میکنی و چقدر زنده ای ک بسوزی و بسازی

جداشم یعنی به نظرتون

جداشدنه كه فعلانه اول ازش بخواه  ترامادولوترك كنه بعدچون سابقه خيانتم داره اصلااجازه نده آهنگ بخونه چون مرداهمينجوري اعتمادبه سقف دارن اينجوري ديگه فك ميكنه ديگه يه شخصيت مهمه و....خلاصه جوگيرترميشه واسه خيانت اين موردوديدم كه ميگم،،بعدباهاش حرف بزن واسه تووقت بزاره وتاخيالت اززندگيتون راحت نشده بچه دارنشو

خودت چند سال داري، واقعا با اين سن كي وقت كرده اينهمه خيانت كنه بعد ازدواج 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دوتا راه برای خودت ترسیم کردی بمونم و بسوزم و بسازم یا جدا شم

راه سومی هم هست

رشد کن بزرگ شو خودتو ارتقا بده

شوهرت که بیست و سه ساله اس احتمالا خودتم هنوز خیلی جوونی و فرصت زیاد داری

به نظر من زندگی بعداز طلاق برای یک زن خیلی سخت  خداهد بود

مردم با دید بد نگاه می کنند قضاوت می کنند و محکوم می کنند

بدون طلاق راه خودتو برو درس بخون شغل پیدا کن 

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
جداشدنه كه فعلانه اول ازش بخواه  ترامادولوترك كنه بعدچون سابقه خيانتم داره اصلااجازه نده آهنگ ب ...

اخه هنوز ۲۰سالمه قول زیاد داده تاعملش فاصلس خستم فقط بلده حرف بزنه مادرم میگه مردا همشون خیانت کارن باز تو باین زندگی کردی بمون ببین چی میشه اما میترسم عمرم بره اخرشم اون به رویاهاش وخیانتاش برسه منم هیچی

به‌نظرم در وهله اول حتما باید همسرت به روان‌پزشک مراجعه کنه. اعتیاد به ترامادول خطرناکه. اقدام به جدایی هم بستگی به شرایطت داره. اگر استقلال مالی یا حمایت مالی خانواده را داری خب گزینه‌ی منطقی به‌نظر می‌رسه. 

دوتا راه برای خودت ترسیم کردی بمونم و بسوزم و بسازم یا جدا شم راه سومی هم هست رشد کن بزرگ شو خودتو ...

اخه نه میزاره برم سره کار نه خودش به فکرهمنه

به‌نظرم در وهله اول حتما باید همسرت به روان‌پزشک مراجعه کنه. اعتیاد به ترامادول خطرناکه. اقدام به جد ...

گوش نمیده ازاین حرفا خودخواه تره اره پدرم پشتمه

دوسته خوبم

بهتره مشکلاتتونو دقیق تر نگاه کنید 

ما نمیتونیم از زندگی یه طرف مقابل 

یه قفس براش بسازیم و توی اون قفس نگهش داریم

تا یه وقت ، خدای نکرده ، دست از پا خطا نکنه ...

شما اول از همه اعتماد ب نفس خودتونو ببرید بالا 

بعدم از مشاور مشورت بگیرید برای قضیه مصرف ترامادول ایشون

این آقا سن شون کمه

تجربه ای ندارن

درست مثل شما

بهتره اگر ازدواجتون با راهنمایی مشاور نبوده

حداقل الان ، برای ادامه زندگی تون 

با فرد آگاه مشورت کنید 

ک بعدا پشیمون نشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....