2777
2789

سلام،اینکه خونتون اپارتمانی هس یا ویلایی،نوساز هس یا قدیمی ساز،از خوبی ها و بدی هاش بگید،مستاجرید یا از خودتونه....من حالم خیلبی بده‌ باپولمون میتونستیم واحدنوسازبالاشهر بخریم،عوضش‌ویلایی متراژ بالا منطقه متوسط شهر خریدم ک قدیمی ساز هس،فعلا دارم رنگش‌میکنم هنوز نیومدم توشون،ازدواک ۲ سال کردم سوییت کوچیک خونه مادرشوهرم بودم تو یه‌حیاط باشون‌و‌فعلا هستم ک رنک خونم تموم شه،هر روز با گریه هم میخابم وهم بیدار میشم ک‌چرا تو بالاشهر واحد نخریدم 

منم 3سال خونه مادر شوهرم بودم تو یه اتاق 20متری بعدش خونه ساختیم سه طبقه کوچیکه هرطبقه 30متر الآنم یه خونه خریدیم 200متر جای خوب شهر کوبیدم از اول ساختیم سه ماه دیگه کاراش تموم میشه اسباب کشی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خر بودم گفتم مشکلات اپارتمان نشینی،گفتم ویلایی از خودمه دربست،الانم دوماهه خریدمش‌پشیمونم با طرز فکر ...

ولی به نظر من ویلایی بهتره ها اپارتمان نشینی اصلا خوب نیست بالاشهر بشینی ادمای باکلاسم همسایه ت باشن اصلا خوب نیست کاشویلاییه بالاشهر بود .من بودم ویلاییو انتخاب میکنم میخرم خوشگل مدل قدیمی درست میکنم به به حیاط از خودم صدا بالا حرف میزنم هر کاری دوست دارم میکنم 

شاید الان فکر کنی اشتباه کردی ولی اگه یه روزی بری اپارتمان اونوقت میفهمی این بهترین و عاقلانه ترین تصمیم زندگیت بوده ...

الان هم بجای گریه و غر خداروشکر کن حالا دو سه سال بشین فوقش بعد بده رهن و خودت برو مستاجری تویه اپارتمان اونوقت قدر خونت دستت میاد .

من خونموم ویلایی و قدیمیه

خیلییییییی قدیمی مال شاید ۱۵۰ سال پیش

عکسشم میزارم الان ولی برا که شناخته نشم برمیدارم مال پدر شوهرم بود فوت کرد رسید بما

۷۸۰ متر و سه طبقه اس

اپارتمان بودم ولی حسرتشو نخور خوب نیس نه بالا داری نه پایین 

دزد از پله بیا بالا بهش سلام میکنی و نمیشناسی کی به کیه

همسایه بد برات بیا مکافات داری 

الانم دیوارا پفکیه صدا میره میا 

من همسایم از نت برا بچش کارتون میگرفت رو تلویزیونم پارازیت میوفتاد 

حمام میکردن خونم اب قط میشد 

دسشویی میرفتن از درز کاشیای دور دیوار اب میریخت رو سرم 

ماشین فامیلمون خارجی بود روش خط کشیدن خجالتی مردیم

بالایی بچش میدویید خونمون زلزله میومد

نصفه شب نمیدونم سر چی دعوا و کتک کاری میکردن نمیدم نمیدم هیثیتمون جلو مهمون به باد میرفت

مهمون میومد میومدن سرمون که چرا کفش پت درتونه ببرین تو پنجاه جفت کفشو بزارم رو قبرم؟

لوله اشون میترکید سقف چکه میکرد به فنا میرفت 

میگفتم بیا درست کن بعد ۶ ماه التماس نهایت لوله خودشو درست میکردن نم میموند به در دیوار سقف

ایزوگام روش ما هواره میزاشتن سوراخ میشد پولسو از همه میگرفتن

اساس کشی میکردن با اسانسور خراب میشد پولشو ما باید میدادیم 

اشعال میزاست شب جلو در ما صبح میبرد رو راه پله تمامممم با کثافت و بوی گند میشد یکی

بچشون میرفت تو اسانسور جیش میکرد

یبار گوسفند اوردن قربانی کنن 

همه جا شد پشگل...و...

بسه یا لاز بگم

یعنی یک ریالللل هم نمی ارزه بشین جاتو خوش باش😅😁🤭

خر بودم گفتم مشکلات اپارتمان نشینی،گفتم ویلایی از خودمه دربست،الانم دوماهه خریدمش‌پشیمونم با طرز فکر ...

عزیزم جسارتا، اشتباه فکر میکنی با همسایه بد برخورد نکردی سر و صدا و.... بد نگی که بالا شهر هست همه جا، هر جور آدمی پیدا میشه . خودت هم تو آپارتمان معذب میشی و به هر حال بعضی چیزا رو باید رعایت بکنی. 

خونمون حدودا ۴۰۰ متر آپارتمانی ده سال ساخت 

من خودم عاشق ویلاییم ولی تو اون محل خیلی گرون و کمیابه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

مبارک منزل نو باشه . فکر کردی همه بالا شهری ها فرهنگ آپارتمان نشینی دارند ؟ یکی از همکارهای شوهرم می گفت از دست همسایه که فحش زشت می داد خونه مون را فروختم . مثلا تحصیل کرده و با فرهنگ هم بودند و ظاهرشون خیلی برازنده بود ولی کاری کردند که این بنده خدا خونش را بفروشه بیاد یک خونه کلنگی بخره و بره توش زندگی کنه . از اون گذشته ارزش زمین با آپارتمان قابل مقایسه نیست . به نظرم بهترین کار را کردید 

۴۰۰ متر اپارتمان کجا😉 تو عکس بزار منم میزارم

توی تهران 

عکس متاسفم عزیزم میدونم شناسایی میشم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.