2777
2789

میگم غریبه چون دیگه رو اتیش احساساتم بهش اب ریخته بودم 

فکر کنید قبلا باهاش ارتباط شغلی داشتید درسته با تاخیر ولی جواب پیام هاتون و میداد ولی بعد اینکه ارتباط شغلیتون فطع شد جواب پیام تبریک عید و نده منم بدجور دلخور شده بودم از اینستا انفالو کردم و ...کلا تا حد ممکن ازش دوری کردم بعد دو سه ماه تو واتساپ یه وضعیت گذاشته بودم من خیلی نمیزارم نهایت ماهی یبار اینم چون از یه جا سرسبز کلیپ ساخته بودم و با یه عکس از خودم که که فیسم مشخص نبود گذاشته بودم و همون اقا موقع ارتباط شغلی هم واتساپ زیاد وضعیت نمیدید ولی استوری هامو لایک میکرد اغلب بعد قطع ارتباط بازم نگاه نمیکرد اما بعد یمدت که اون وضعیت سرسبز اینا نگاه میکنه و حتی لایک میکنه چه برداشتی میکنید؟!

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

ول کن دختر
اون ادم تموم شده رفته
این منظره هم دیده خوشش از سرسبزی اومده همین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

هیچ برداشتی....نهایت برداشتی ک میشه کرد اینه که شاید از رو کنجکاوی دیده چون چند وقت خبری ازت نداشته از رو کنجکاوی میخواسته ببینه در چ حالی

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش خورده دیده دیگه برداشت نمی‌خواد من پیش خودم میگم فضولیش گل کرده یا همین جوری دستش خورده دیده قشنگیه لایک کرده

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

من اگه بودم ب این موظوع دقت هم نمیکردم چه برسه دنبال برداشت بگردم اخه ی لایک کردن یا نکردن چقدر مهمه؟ وضعیت واتساپ مال یکی نگاه کنی خودکار مال تمام مخاطبین باز میکنه خیلی ها شاید برات مهم هم نباشن لابد اونجای سرسبز براش قشنگ بوده لایک کرده بی هدف بی منظور

وقتی عاشق باشی عزیزم به طرز راه رفتنشم حواست هست 🙂

طرز راه رفتنش چه شکلی بود اول چپ رو میزاشتن بعد راست یا اول راست و بعد چپ زاویه و زمان هر قدمش چقدر بود

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

احتمالا یه جوری خواسته بهت نشون بده که هنوز برات مهمه یا شاید هم صرفاً کنجکاو شده. ولی اینا همه بازیه و میشه بی‌تفاوت باشی. تا وقتی که خودش چیزی نخواسته، نیازی نیست تو زیاد روش فوکوس کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هیچ برداشتیبعدشم چرا باید پیام تبریک عید میدادید بعدازپایان ارتباط کاری؟؟

چون جدا از ارتباط کاری اشنایی کوچیک هم داریم و من هر سال تا سه سال پیش به همه اون همکار نمیشه گفت نمیخوام توضیح بدم زیاد ولی علنا هیچ مشکلی نداشت 

احتمالا یه جوری خواسته بهت نشون بده که هنوز برات مهمه یا شاید هم صرفاً کنجکاو شده. ولی اینا همه بازی ...

درسته مرسی که بهتر درکم کردی و خوب حرفت درسته بهترین کار همینه 🙂🥺

طرز راه رفتنش چه شکلی بود اول چپ رو میزاشتن بعد راست یا اول راست و بعد چپ زاویه و زمان هر قدمش چقدر ...

باشه خیلی باحالی چی بدست میارید با مسخره بودنتون؟!

وقتی عاشق باشی عزیزم به طرز راه رفتنشم حواست هست 🙂

شما عاشقی

ایشون که معلوم نیست باشه

از روی این چیزام نمیشه چیزی فهمید

اینو دیده خوشش اومده لای کرده

اونو ندیده یا دیر دیده یا اصلا دیده یادش رفته ری اکشن نشون بده

برای منم گاها پیش میاد یه چیزو میبینم یهو درگیر کاری میشم یادم میره اون جریان قبلیو

اگه تموم شده دیگه تمومه هی آنالیزش نکن

هیچ کس تا حالا با لایک وضعیت واتساپ از کسی خواستگاری نکرده

اگر بخوادت قشنگ میاد میگه