بچها داستانم زیاده خلاصه...بگم
بچم ۲ماهش بود سرفه کرد بردم دکتر.... شربت چرک خشک کن ازیترو داد و سرفها ی بچم درعرض ۳روز شدید شد تب بالا ی ۳۸ بچه فقط ناله میکرد و گفتن ذات الریه شده بستری بشه..گفتن چرا شربت ضد سرفه نداده بهش و با خاطرات تلخ بستری نوزاد نبود جا و.....در ب در بیمارستان و بچه ای ک تو بغلمه😭
خلاصه الان ک ۶ماهشه. با خاطره تلخ .. گذشته
فوری تا سرفهاش تازه شروع شده روز دوشنبه بردم بیمارستان خصوصی پیش همون دکترخودش.. گفت خانم الکی اومدی بچت خوبه گفتم وشرح حال دادم گف تو حساسی گفتم کف دست وپاش داغه گفت عیب نداره تب نداره ی شربت سرفه داد..
روز چهارشنبه سرفهاش خلطی شد رفتم مجدد کتر گفتم اوغ میزنه شیر نمیخوره چرک خشک کنبدید سیتریزین بدید دکتر گفت تب نداره روند درمانشه نیاز ب داروهای دیگه نیس پلارژین دارو ضد سرفه بده 😏😏😏 داروش رو عوض میکنم
روز ۵شنبه دیدم ن بابا بچه بدترشده...بردم ی فوق تخصص
شرح حال دادم گفت شربت ادامه بده داغی کف دست وپا تب محسوب نمیشه خونت گرم بوده..
گفتم ن تاالان بچم اینجوری نبود... وگفت نه خلط چیزی نیس دارو خوب میشه🤐🤨🤐 هرچی من گفتم اوغ میزنه شیرش کم شده
گفت نه بچه سرحاله🤯🤯🤯🤯گفتم بچم توخونه سرحال نبود میگه تو حساسی😏😏😏🫥
جمعه بچمحالش بد شد دیدم نا نداره همش میخوابه😒🙄
بعد همش ناله میکنه شیر نمبخوره اصلا از ساعت ۲تا ۸شیر نخورد پوشکخیس نیس
گفتم شوهر بریم کلینیک شبانه روزی متخصص اطفال باشه
رفتم تا گفتم گفت عکس ریه بنداز
انداختم گفتم عفونت ریه داره سفکسیم و سیتریزین پلارژین بده
۲۴ساعت اگر ناله هاش دار بود و سرفه کرد بستریش کن...
اومدم خونهوبچمتب کرده نشستمکل شب بالا سر بچم
خواستم بگم واقعا ایشالا دکترای بی مسئولیت درد بی درمان بگیرید...
من همسرم بی عقلیم بیایم بگیم بچمون بده انگ حساسی بمنبچسبونید داغی کف دست وپاش از عفونت بوده
انقدر ساده گذشتید بچمبستری بشه ..میرممطب میگم پول پرست بدبخت جون بچه واستون مهمنیس من مادر بهتر بهتونگفتم این دارو بده بازم ندادی
ایشالا درد ناعلاج بگیری هرجا هستی
بمیری
حال من مادرو درک کنی از کی من دارم سختی میکشم