2777
2789
عنوان

توروخدا کنکوریا یه دقیقه بیاین

61 بازدید | 8 پست

من دو روزه شکم درد و سردرد دارم و گیج میزنم نمیدونم چمه گاهی تا مرز ببخشید بالا آوردن میرم مثلا حین مکالمه یهو عوق میزنم یا صبح بیدار شدنی 

ریاضی یه ۳ فصلم مونده که یه فصل کاربرد مشتق رو اصلا نمیرسونم با این حال بخونم چون ۷.۸ ساعت زمان میخواد ازم فصلای دیگه هم باید سوال حل کنم تا تثبیت شه از یه طرف خیلی بی خوابم بخاطر همون تمرکز ندارم واسه حل سوال

قراره پشت بمونم در هر صورت زیر ۲۰ شم ترمیم میزنم بخاطر همون فرقی نداره ۱۸ شم یا ۱۵ ..حذف کنم اون فصل خیلی زمان برمو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همون کاربردو میخوام حذف کنم جاش سوال حل کنم یکمم بخوابم حالم بیاد سرجاش ..خیلی حالم بده خواهر😭

حیح منم چندسال پیش همین موقع ها از استرس دل درد داشتم خدا رحم کرد زمان ما انقد سخت نبودن نهاییا معجزه بود قبول شدیم خیلیامون😂😂

حیح منم چندسال پیش همین موقع ها از استرس دل درد داشتم خدا رحم کرد زمان ما انقد سخت نبودن نهاییا معجز ...

ما از نهم شانس نداشتیم از اون موقع کشوری داریم میدیم ..این دوازدهم لعنتی تموم شه ۳..۴ سال عذابم تموم میشه 

۴ تا امتحانم مونده که فرجه زیادی دارن خدا خودش رحم کنه زود تموم شه 😭

فرمول ۲۰ نداری؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

چرا میخوای پشت بمونی اخهسال بعد ممکنه خیلی بدتر بشه شرایط

مشکلات مالی و روحی خیلی زیادی داشتم امسال ول کردم..کلاسارو نتونستم ثبت نام کنم و دیر موندم از یه طرف وضع خونه و جوش افتضاح بود