2777
2789

الان داشتم به گذشته فکر میکردم

از بچگی بخاطر شرایط خاصم با تمام وجودددم موفقیتو میخواستم با تمام وجودددد

هرروز آرزوهامو مینوشتم مثلا یه روز شروع میکردم نوشتن یه کلمه هوش یا احترام برام مهم نبود چند انقدر که خسته بشم

بعدم موضوع رو تغییر میدادم و یه چیزی دیگه مینوشتم پایینشم (من عادت داشتم)امضا میکردم و تاریخ میزدم

دیگه روز به روز بیشتر مینوشتم و هرروز تلاشام و موفقیتم بیشتر میشد انقدر نوشتم که بلاخره رسیدم به بهترین رشته ،احترامو برای خودم خریدم

نمیگم زندگیم فوق العاده بوده بلاخره هیچ آدمی بدون سختی و درد نیست اما به خواستم رسیدم و الان خیلی بی نیازم خیلی

قابل احترام ترین عضو خانواده هستم جایگاه اجتماعی دارم و …هرچیزی که بقیه تو زندگی میخوان رو تا حدودی دارم

برای اونایی که مثل منن میتونن این روش رو امتحان کنن و نوشتنو شروع کنن

اگه دوست دارید هر آرزو یا خواسته که دارید رو کامنت کنید و نوشتن رو شروع کنید من تاریخ ۱۴۰۴/۴/۴ اگه بودم کامنتارو لایک میکنم تا یادش بیوفتی و بهم بگی رسیدی یا نه🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یک سوال هست لطفا و لطفا گارد نگیرید🙏قدرت تلقین نبوده؟(از نظر خودم کلمات انرژی دارن)

من همیشه تصورم میکردم یعنی برای خودم صحنه درست میکردم که این اتفاقا افتاده

من همیشه تصورم میکردم یعنی برای خودم صحنه درست میکردم که این اتفاقا افتاده

من هم تصور می‌کنم

تصور هایی که دور واقعیت هم نیستن 

اما اونچیزی که میخواستم نشد.

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

من سن شناسنامه مو ۳ یا ۴ سال کوچیک تر کردم

وضع مالیم خیلی عالیه دور دنیا رو سفر کردم 

با یک مرد خیلی خوب ازدواج کردم

خیلی خوشبختم حال روحیم خیلی خوبه

قرار نبود اینجوری بشه....