2777
2789

تاحالا شده راجع به یه موضوعی چندین بار استخاره کنید و هی خوب بیاد ولی به خاطر حساسیت و وسواس هی دوباره استخاره کنید و دیگه هی بد بیاد ؟

می دونید دلیلش چیه ؟

مامانم میگه از بس زیاد گرفتی 

ولی نمی دونم 

اگه میخواید بگید با عقل تصمیم بگیر باید بگم موضوعی نیست که بشه اونجوری تصمیم گرفت خیلی حساسه و خیلیم خودم قبلش راجع بهش فکر کردم به نتیجه نرسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه مذهبی هستم اما اصلا قبول ندارم. دیدم شده استخاره خوب اومده ته اون کار نتیجه داغون داشته دیدم استخاره بد اومده نتیجش سالها خوب و عالی بوده. اصلا ربطی نداره 

با اینکه مذهبی هستم اما اصلا قبول ندارم. دیدم شده استخاره خوب اومده ته اون کار نتیجه داغون داشته دید ...

شاید به خاطر اینکه بهش اعتقاد قلبی ندارید جواب نمیده 

آخه کلا وقتی یه اتفاقی میوفته که آدم بهش اعتقاد داشته باشه و جذبش کنه

شاید به خاطر اینکه بهش اعتقاد قلبی ندارید جواب نمیده آخه کلا وقتی یه اتفاقی میوفته که آدم بهش اعتقاد ...

تو دین و تمام موارد اینهمه توجه به استخاره نهی شده بخاطر همین میگن در حاجت خیر.... 

میتونید تحقیق کنید خودتون و عالم های زیادی بپرسید یا کتاب زیاد هست در این مورد

بنظرم رو تفکر خودتون کار کنید