2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین

326 بازدید | 20 پست

مدتی اومدم خونه بابام به قصدطلاق شوهرم اعتیادش تودادگاه ثابت شدحتی قاضی ماروفرستادروانشناس دادگاه گفتن پارانوییده وکیلش درخواست سازش داره ولی من قبول نکردم چون قصدم طلاق قبلاهم مشکل داشتیم مثل حالا ولی من پشیمون شدم وتو روی خانوادم ایستادم وتاچندماه باهام قهربودن ولی اینبارتصمیمم جدایی تواین مدت چندبار زنداداشم باهام دعواکردمن کوتاه اومدم ولی امشب دیگه نتونستم خودموکنترل کنم منم جوابشودادم ودعوابالاگرفت اونم رفت طبقه بالا بعددیدیم رفته داداشمم رفته بوددنبالش ولی برنگشته دیگه بابامامانم وداداشم همه پریدن به من که مقصرتوبودی و..........بهم گفتن برگردبرو خونت

همه روبه جون هم انداختی اخرم

طلاق نمیگیری من چیکارکنم؟؟

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا😕😕 بشین با مامانت حرف بزن بگو الان توی.دوره ی خاصی هستی باید حمایتت کننو ی مدت کمتر با زن د ...

به خداقسم اولین باربود جوابشودادم به قران قسم

برگشتن خونه پدر این مشکلات رو داره 

یا باید کوتاه بیای و وارد بحث نشی 

یا برگرد و زندگیت رو بساز 

خونه پدر بعد از طلاق گل و بلبل نیست مثل مجردی 

تحمل بالایی باید داشته باشی

جای دیگه ای نداری بری

نه فقط دوتا داداش دارم که یکیشون

مجرده یکیشونم طبقه بابای همینامیشینن نمیتونم که برم خونه خاله وعمه م

برگشتن خونه پدر این مشکلات رو داره یا باید کوتاه بیای و وارد بحث نشی یا برگرد و زندگیت رو بساز خونه ...

اخه شوهرم اعتیادداره کتکم میزنه 

بابام خودش منو اورد الانم بهم میگن برواومدی همه رو به جون هم انداختی

ادم لوسیه خودش هم باید حواسش باشهحالا سخت‌نگیر پیش میاد😕

اگه اصرار کردن برگردم خوته شوهرم چکارکنم من

خیلی سخته میدونم . اما باهاشون صحبت کن برو سرکار تا روزا سرگرم شی

یکبار گفتم برم سرکار فقط برای اینکه وقتم بگذره بابام گفت هنوزم شوهرداری واختیارت دست اونه 

مگه دشمنتن؟اونا هم عصبی بودن یه چیری گفتن قصدت برای طلاق اگه جدیه بمون ولی در کل دنبال شغل باش که بت ...

دوساعت دارن باهام دعوامیکنن بخدا

بله قصدم جدایی اعتیادایناشم ثابت

شد خب صبرکنن تا جدابشم دیگه😭