2777
2789

پهلوهام  دیگه بی حس شدن دلم‌میخاد طاق باز بخوابم ولی عذاب وجدان میگیرم میگم بچه ام اذیت نشه ولی چند روز‌پیش رفتم نوار قلب گرفتن ازش ۲۰دقیقه منو طاق باز خوابوندن یعنی فکر نکنم انقد که میگن طاق باز خوابیدن بد باشه  الان میخام بخابم ولی هیچ جوری راحت نیستم هی پهلو به پهلو میشم خ سختهههه

خیلی منم کلافه شدن دلم میخاد راحت بخابم 

جتی دیگ نمیتونم ب پهلو راست بخابم عفونت ادراری دارم سمت راستم خیلی درد میکنه ب سرم زده امشب نشسته بخابم

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من خیلی عصبی شدم این یکی دو ماهه خیلی مشکلات داشتم و الان به محض اینکه میخایم با فکر و خیال بیدار میشم و خوابم نمیبره.کسی هست مث من باشه؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

من نصف شبا بغل رونم‌شذید درد میگیره تیر می‌کشه دیک از درد بیدار میشم حالتمو‌عوض میکنم خیلی اذیتم

من اگه خوابم ببره بقیش اوکیه ولی همین الان از ۱۲ تاحالا من هزار بار حالتمو عوض کردم هیچ جوره هم راحت نیستم 

من اگه خوابم ببره بقیش اوکیه ولی همین الان از ۱۲ تاحالا من هزار بار حالتمو عوض کردم هیچ جوره هم راحت ...

چند هفته ای؟ببخشید میپرسم ترشح داری؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

مشکلش چیه عزیزم من تودوران بارداریم وقتی خسته میشدم‌ درحد یک ساعت میخوابیدم‌دکتر هم‌میگف مشکلی نیس بستری زیاد شدم‌تو دوران بارداری اونجا میگفتن باید اینجوری بخوابی چون نوار حرکت بچه بهم وصل بود یکسره مشکلی هم نبود دوهفته کامل ایجوری میخوابیدم

الهی🥲🥲 بارداری هر روز آدم یه چالش جدید داره بخدا

دقیقا

ماه چندمی؟

به سلامتی زایمان کنی عزیزم

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

بارداری؟

بله ولی خیلی از لحاظ روحی داغونم.هیچوقت تو زندگیم انقد اضطراب نداشتم هرکاری میکنم نمیتونم خوب بشم دو دقیقه خوبم یه ساعت افسرده و وسواس فکری

مشکلش چیه عزیزم من تودوران بارداریم وقتی خسته میشدم‌ درحد یک ساعت میخوابیدم‌دکتر هم‌میگف مشکلی نیس ب ...

طآق باز؟چمیدونم والا هی میگن بند ناف میپیچه دور گردن بچه و البته دکتر سونو گفت خونرسانی به جنین کم میشه چون اکثر رگ ها و  عصب ها توی کمره وقتی طاق باز بخابیم به اون قسمت فشار میاد روش و خونرسانی رو کم  میکنه