پهلوهام دیگه بی حس شدن دلممیخاد طاق باز بخوابم ولی عذاب وجدان میگیرم میگم بچه ام اذیت نشه ولی چند روزپیش رفتم نوار قلب گرفتن ازش ۲۰دقیقه منو طاق باز خوابوندن یعنی فکر نکنم انقد که میگن طاق باز خوابیدن بد باشه الان میخام بخابم ولی هیچ جوری راحت نیستم هی پهلو به پهلو میشم خ سختهههه
جتی دیگ نمیتونم ب پهلو راست بخابم عفونت ادراری دارم سمت راستم خیلی درد میکنه ب سرم زده امشب نشسته بخابم
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
بچها من خیلی عصبی شدم این یکی دو ماهه خیلی مشکلات داشتم و الان به محض اینکه میخایم با فکر و خیال بیدار میشم و خوابم نمیبره.کسی هست مث من باشه؟
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
من اگه خوابم ببره بقیش اوکیه ولی همین الان از ۱۲ تاحالا من هزار بار حالتمو عوض کردم هیچ جوره هم راحت ...
چند هفته ای؟ببخشید میپرسم ترشح داری؟
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
مشکلش چیه عزیزم من تودوران بارداریم وقتی خسته میشدم درحد یک ساعت میخوابیدمدکتر هممیگف مشکلی نیس بستری زیاد شدمتو دوران بارداری اونجا میگفتن باید اینجوری بخوابی چون نوار حرکت بچه بهم وصل بود یکسره مشکلی هم نبود دوهفته کامل ایجوری میخوابیدم
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
بله ولی خیلی از لحاظ روحی داغونم.هیچوقت تو زندگیم انقد اضطراب نداشتم هرکاری میکنم نمیتونم خوب بشم دو دقیقه خوبم یه ساعت افسرده و وسواس فکری
مشکلش چیه عزیزم من تودوران بارداریم وقتی خسته میشدم درحد یک ساعت میخوابیدمدکتر هممیگف مشکلی نیس ب ...
طآق باز؟چمیدونم والا هی میگن بند ناف میپیچه دور گردن بچه و البته دکتر سونو گفت خونرسانی به جنین کم میشه چون اکثر رگ ها و عصب ها توی کمره وقتی طاق باز بخابیم به اون قسمت فشار میاد روش و خونرسانی رو کم میکنه