پهلوهام دیگه بی حس شدن دلممیخاد طاق باز بخوابم ولی عذاب وجدان میگیرم میگم بچه ام اذیت نشه ولی چند روزپیش رفتم نوار قلب گرفتن ازش ۲۰دقیقه منو طاق باز خوابوندن یعنی فکر نکنم انقد که میگن طاق باز خوابیدن بد باشه الان میخام بخابم ولی هیچ جوری راحت نیستم هی پهلو به پهلو میشم خ سختهههه
بله ولی خیلی از لحاظ روحی داغونم.هیچوقت تو زندگیم انقد اضطراب نداشتم هرکاری میکنم نمیتونم خوب بشم دو ...
عزیزم هیچکس اندازه من مشکلات نداره تو بارداری و مخصوصا مخصوصا تو این ماه که ماه هفتم هستم و میگن ماه اعصابه بچه اس یه پام دادگاهس یه پام شورا حل اختلاف یه پام سرکار وقتی میرم خونه دیگه از درد دنبالچه میمیرم ولی چاره چیه همش تایم خالیم رو با ذکر گفتن و آهنگ شاد گذاشتن پر میکنم
به سلامتی گلم.من ۲۰هفته ام امروز صبح که از جام بلند شدم احساس کردم پریود شدم بعد دیدم ببخشیدا ترشح سبز لخته ای داشتم و خیلی زیاد بود.هیچوقت اینجوری نشدم خیلی نگرانم بنظرتون عادیه؟
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
عزیزم هیچکس اندازه من مشکلات نداره تو بارداری و مخصوصا مخصوصا تو این ماه که ماه هفتم هستم و میگن ما ...
ان شاالله مشکلاتت حل بشه تو این روزای عزیز..داری جدا میشی؟من شوهرم دو ماهه باهام حرف نزده همش تهمت و فوش.پشت سرم با خانواده اش حرف میزنه اونا هم بی محلی میکنن و طعنه میزنن
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
عزیزم هیچکس اندازه من مشکلات نداره تو بارداری و مخصوصا مخصوصا تو این ماه که ماه هفتم هستم و میگن ما ...
شنیدی میگن تامین اجتماعی به کسایی که امسال زایمان میکنن۷۰تومن هدیه میده؟بنظرت واقعا هست؟
ان شاالله مشکلاتت حل بشه تو این روزای عزیز..داری جدا میشی؟من شوهرم دو ماهه باهام حرف نزده همش تهمت و ...
نه با شوهرم مشکل ندارم.ولی اطرافیان خیلی برام دردسرساز شدن یکی بی اجازه وارد خونمون شد فحاشی کردم رفت ازم شکایت کرد باز یکی پیام میده میگه حواست به شوهرت باشه داره بهت خیانت میکنه انقد مشکلاتم تو این چندماه زیاد شده نمیدونم کدوم رو بگم ولی با شوهرم مشکلی ندارم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه تو این شرایطی که هستی شوهرت بیشتر از همه باید درکت کنه ببرش پیش تراپیست
نه با شوهرم مشکل ندارم.ولی اطرافیان خیلی برام دردسرساز شدن یکی بی اجازه وارد خونمون شد فحاشی کردم رف ...
ان شاالله خیر میشه خداروشکر که شوهرت خوبه.میدونی هرچقدر مشکلات زیاد باشن زمانی که همسر خوب باشه دل آدم قرصه ولی امان از روزی که همسر ناسازگار باشه💔خدا برات بهترینارو رقم بزنه عزیزم ان شاالله با اومدن نی نی همه مشکلاتت تموم بشن