2777
2789
ب درک بهتر

خدا حرفتو گوش نمیده که میخوای بچه های 1 2ساله بمیرن حرفاتم به خوده عقده ایت برمیگرده بخاطر همینه ایران درست نمیشه بخاطر شماها

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چقد عقده ای و کثیفی بخاطر همینه خدا کمکت نمیکنه برات متاسفم واقعا FREE PALESTINE 🇵🇸 ✊

خفه شو بابا حوصله ندارم اومدی فلسطین فلسطین میکنی ب درک که میمیره ب درک بهتر 

خفه شو تا جرت ندادم یالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنوناولین آدمم بود چیکار کنم

کار خاصی نمیخواد بکنی

اول که شماره و هر جی که ازش یادگار داری یا تو رو به یادش میندازه حذف'کن حتماااااا

بعد یه جوری خودتو مشغول کن که کمتر یادش بیوفتی

فراموشی'نیازمند گذر زمانه

اما اگه بخوای به گذشته پلی بک بزنی این  پروسه برات بشدت فرسایشی و بی نتیجه میشه

خفه شو بابا حوصله ندارم اومدی فلسطین فلسطین میکنی ب درک که میمیره ب درک بهتر خفه شو تا جرت ندادم یال ...

@niniyar‍ 

ایشون درحال توهیین کردن است ترو خدا بررسی کنید

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ایران بخاطر حرومی مثل تو درست نمیشه خفه شو بمال

@niniyar‍ 

ایشون درحال توهیین کردن است ترو خدا بررسی کنید 

شورشو درآورده همش فحش میده ترو خدا بررسی بشه