2777
2789
عنوان

چرا دندونام اینجوری شده

136 بازدید | 18 پست

دو سه روزی میشه دندونای جلوم فقط سمت بالا حالت سردو گرم میشن مورمورم میشه،  با اینکه چیز سرد یا داغ نخوردم ، خیلی حس بدیه چکار کنم خوب بشه اذیتم  همش انگار بسوزه یا یه حالت خاصی نمیدونم چجوری بگم، چکار کنم خوب بشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا سوراخ ریزی داره وهوامیره یااینکه چیز داغ خوردی روش اب سرد خوردی اینجورشده

یعنی خراب شده؟ نخ دندون زیاد زدم بینش باز شده یعنی خراب شده؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
منم یه مدت اینطوری بودم نمیدونم به خاطر چیه ولی بعد چند روز خود به خود اوکی شدن🤷🏻‍♀️

خدا کنه منم همینطور باشه خیلی رو مخه

من دندونام هر وقت حساس بشه یا کمبود ویتامین د دارم یا کلسیم

اره کمبود که دارم بنظرم ولی تنبلی میکنم حتی قرصشم نمیخورم

یعنی خراب شده؟ نخ دندون زیاد زدم بینش باز شده یعنی خراب شده؟

خراب ن

پس از همون نخ دندونه

خیلی محکم نکش

درحدی ک اگ تکه غذاگیر کرده بیاد بیرون

من از روزی ک خمیردندون  زدم خمش داره خراب میشه دیگه بانمک واب مسواک میزنم بهتره نمک ضدعفونی کنندس

خمیر دندون قند مصنوعی داره

وجدان صدای خداست.

اره کمبود که دارم بنظرم ولی تنبلی میکنم حتی قرصشم نمیخورم

تنبلی نکن 

من یه مدت زدم تو کار روزانه ویتامین د خوردن بعد ممکن بود تنبلی کنم یهو ویتامین د اومد پایین 

الان دیگه ماهی دو تا پنجاه هزار میخورم 

کمبود اینا خیلی رو دندون اثر داره 

خراب نپس از همون نخ دندونهخیلی محکم نکشدرحدی ک اگ تکه غذاگیر کرده بیاد بیرونمن از روزی ک خمیردندون ...

اخه میترسم خراب شده باشن لای دندونا و دیده نشه، آره منم دیگه خمیردندون نمیزنم،  پس فلوراید و این چیزا که میگن چیه تو خمیردندون هست

تنبلی نکن من یه مدت زدم تو کار روزانه ویتامین د خوردن بعد ممکن بود تنبلی کنم یهو ویتامین د اومد پایی ...

اره راست میگی باید بفکر باشم تنبلی بذارم کنار 

اخه میترسم خراب شده باشن لای دندونا و دیده نشه، آره منم دیگه خمیردندون نمیزنم، پس فلوراید و این چیز ...

اینا همه مواد شیمیاین 

اگرم خمیر دندون میزنی اندازه یه نخود باید بزنی دکترامیگن.

ن خراب نشده ولی اگ یک هفته دردش طول کشید ب دکتر نشون بده

وجدان صدای خداست.