2777
2789
عنوان

لعنت به وسواس خواهرم زنگ زد بیاد خونمون گفتم نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 123 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معنی خفیفو میدونی استارتر؟!🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

حس میکنم اونا طبیعی نیستن دیگه منم خودم وسواس دارم مثلا کسی بیاد خونه بدم میاد با جوراب رو فرش راه م ...

اینجوری باشه ک کسی جز خودت حق ندارع تو خونه ات پا بزاره چون لباساش هوای بیرون بهش خورده

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

هم برای شما ناراحت شدم که این مشکلو دارید هم برای خواهرتون، سرزنشتون نمیکنم چون وسواس بیماری بدی هستش، ولی برو دنبال درمان، اگه نری شاید چند سال دیگع وسواس تمیزی نداشته باشی ولی یه مشکل روحی دیگه با شدت بیشتر پیدا کنی.

من حالا هرچقدر بگم که خواهرتون با لباس نجس و کثیف وارد خونتون نمیشه، قبول میکنید؟

اتفاقا وسواستون خفیف نیست و برعکس خیلی شدیده.

من مطمنم خانواده شوهر خواهرت نرمالن و تو بخاطر وسواست فکر می‌کنی کثیفن 

جای خواهرت بودم دیگه محل ... بهت نمیزاشتم 

چقدر از آدمای وسواسی بدم میاد خیال میکنن خودشون طبیعی و نرمالن و همه کثیف و پلشتن

حس میکنم اونا طبیعی نیستن دیگه منم خودم وسواس دارم مثلا کسی بیاد خونه بدم میاد با جوراب رو فرش راه م ...

پن فقط به تخت و روتختی و بالش حساسم ،یعنی یه نفر بالباس بیرون یا جوراب بره روی تخت ، دیوونه میشم ، چیزی نمیگم ولی خودخوری شدید دارم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
نه خیلی عجیبه پس با چی راه برن با چی بشینن دیگه مهمانن وا

شاید از نظر شما عجیب باشه 

ولی خب پا تو کفش با جوراب عرق میکنه باید صندل بپوشن داخل خونه

هرکی یه مدلیه دیگه 

منم خودم تو عذابم 🥴

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...