2777
2789

داشتم منطقی فکرامو میکردم طی این چندین سال که دو سه باری علاقه مند شدم بهتره بگم عاشقه عاشققق و از سر کمبود محبت همون اول بسم الله صدمو میذاشتم وسط،پشت و روم یکی بود،تلاش کردم در هر شرطی برسم طرف،از وقتم زدم از همچیم زدم،افسرده شدم. طرف در اوج بیخیالی زد نابودم کرد فرداشم با یکی دیگه....

تازه خیر سرشون ادمای پاک و خوبی بودن جوری که میگفتم من لایق اینا نیستم...

فک کن چقدر باید احمق باشم برا طرف چون سرکار بهش سخت میگذره کادو ببرم سورپرایز کنم،بعد خیلی وقتا به بهونه دیدنش برم یا بخوابم کارمو یجور جور کنم همکارش شم نهایت طرف بگه از سر ترحم باهات حرف زدم چون تنها بودی و اینا....

ولی دیگه هیچ عشق و علاقه ای نشون نمیدم،این‌همه انرژی بدی،پس بزننت

دیگه اون ادم سابق نمیشم،کاملا بی احساس با اونی که قراره همسرم شه زندگیمو ادامه میدم.

مثلا رفاقتام،قبلا از ترس از دست دادنشون همه کار کردم الان دورم پره رفیقه ولی برام مهم نیست چشونه و کی میرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینارم میگمباز فرداش مطمئنم طرف یه لبخند بزنهصد جور محبت میریزم وسط😐

با نهایت احترام درباره افراد مهرطلب سرچ کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

والا اینقدر منتظر نشستم پیر شدم،فک کنم اینقدر دورشون ادم هست که من اون وسط هویج باشم🗿🤝

توام برو بعدی اینبارباتجربه طرف ده قدم گذاشت تو یه قدم بزار

میجنگم میدونم سخته ولی تا پیروز نشم دست نمیکشم

توام برو بعدی اینبارباتجربه طرف ده قدم گذاشت تو یه قدم بزار

دقیقا همینطوری شد

طرف هی سعی کرد ولی من چون میدونم روزگار همون روزگار قبلیه نهایت لطفم بهش خوش برخوردی عادی بود

هر وقت جنم داشت اومد گفت میخوام شمارو منم اونوقت فکرامو میکنم🚶🏻‍♀️