2777
2789

رنگ مانتوم مشکیه و یکم گشاده و حالت لش داره

شلوار پارچه ای مشکی دمپا

مام فیت لی ابی تیره

و مام استایل پارچه ای مشکی

🥲؟

کابری‌دونفره(خودم و سی‌سی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام استایل مشکی رو ترجیح می‌دم سورمه ای با مشکی یجوریه مگه اینکه مثلا کراو زیرش سفید اینا باشه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

قد مانتوت چقدره؟ کوتاهه یا بلند جلو بسته است یا جلو باز ؟کاش یه عکس میزاشتی

جلو بسته

قدش هم تقریبا تا نصف ران پا

بهترین حالت استایل کردن اینه که مانتو کتی مشکی رو با وایدلگ بپوشید . وایدلگ جین آبی متوسط یا وایدلگ پارچه ای مشکی .

بین اینا هم مام فیت آبی تیره بهتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بهترین حالت استایل کردن اینه که مانتو کتی مشکی رو با وایدلگ بپوشید . وایدلگ جین آبی متوسط یا وایدلگ ...

ممنون عزیزم🤍

دمپا مشکی بهتره ولی الویت دوم میتونی مام فیت رو در نظر داشته باشی خصوصا با کفش پاشنه بلند یا لژ دار ...

ممنونم عزیزم🌸