2777
2789
عنوان

بچه دوم

469 بازدید | 61 پست

سلام خانما من پسرم امسال تیر سه ساله رو تموم میکنه وقصدم ندارم دیگه بچه بیارم کیا یه بچه دارن وبگن ایا راضین از اینکه تک فرزند هست یانه

دلم معجزه می خواهد کمکم کن

منم یه دختر 8ماهه دارم و به خاطر حاملگی پر خطر دیگه نمیتونم باردار بشم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه پسر دارم و يه تو راهي كه عاشقانه و بي صبرانه منتظرم تيرماه بياد بغل مامانيش😍

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

منم همش میگفتم نمیخوام دیگه. ولی احساس کردم پسرم تنهاست. به خاطر این یکی دیگه اوردیم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم دلم میخواد سه تا داشته باشم  ولی کل بارداری بدی داشتم میترسم .☹به نظرم تک فرزندی خوب نیست .اگه امکانش و داشته باشی حداقل دو تا بچه خوبه . 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف

شرایط هر  کس فرق داره،   اگه  خودت  آمادگیشو  داری   و   از لحاظ   مالی  اوکی هستی     بیاری بهتره،    تنهایی بچه رو  اذیت میکنه.  اتفاقا   الان  سن  خوبی هم  هست،    من خودم  پشیمونم   چرا    وقتی پسرم   ۳ سالش شد    همه گفتن بیار    گفتم نههههه   نمیتونم      حالا قشنگ احساس تنهایی داره    خودمم  باز حس میکنم نمیتونم😣

ولا تواین زمونه با این گرونی وبا این سختی فک نکنم بشه میگم همه امکانات واسه این فراهم کنم بهتره تا د ...

خوب نیست دور از جون بچه شما گلم خاله من اینجور شد ک تصمیم گرفت یه بچه داشته باشه بعدش بچش فوت شد براثر سانحه دیگه بچه دار نشد دور از جون بچتون خدا حفظش کنه اماتک فرزندی خوب نیست

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝