2777
2789
عنوان

تاپیکای قدیم دیدین

128 بازدید | 18 پست

مثلا ۹۵به قبل

چقد مودب اصلا بحثی نبود احترام موج میزد تو تاپیکاشون

ماچرا ایقد تحملمون کم شده چرا جای شندین دوتا حرفونداریم

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

چون اون قدیم اکثرا ادما سطح بالا بودن الان بیشتر کم سطح و خانواده ها لول پایین هستن البته بلانسبت خی ...

خانواده لول پایین که نه 

بیشتر بچه هست تو سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع جامعه و اقتصاد هم قبل 95 بهتر بود

ربطشو دیگه خودتون متوجه بشید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بعضیاشون خیلی مرفه بودن، نمونه تاپیکایی که خوندم  از تجربه زایمان تو اب بگیر تا زنای کارآفرینی که میرفتن همایش و با زنای ثروتمندی مثل فاطمه مقیمی حشر و نشر داشتن

من اینجور تاپیکا رو خوندم البته

بعضیاشون کجان خیلی دوست دارم ببین زندگیاشون چیشد دغدغه هاشون حل شد یا نه

من اون چند نفری که فوت شدن تاپیک هاشونو میخونم و یکیش همیشه برام قابل احترامه

به واقعا همینطوره من چندین سال خواننده خاموش بودم واقعا آدماش بهتر بودن الان هر چند وقت یکبار میام کلی تعجب می کنم انرژی منفی می گیرم بعد دیگه نمیام همش این چرخه تکرار میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
به واقعا همینطوره من چندین سال خواننده خاموش بودم واقعا آدماش بهتر بودن الان هر چند وقت یکبار میام ک ...

کلا هر تاپیکی میزدن همه توش مفید نظر میدادن 

من معمولا هر مشکلی داشته باشم از تاپیک های قدیمی استفاده میکنم