2777
2789

سالم خوری کن 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن زرد یا شحم گاو بخور البته منطورم توی غذاها 

سعی کن وعده ها رو به دوتا برسونی 

چیزی رو حذف نکن کم بخور 

سالم و نان سبوسدار 

اگه خیلیییی اصرار به لاغری داری اش لاغری ولی اینم باز رژیمه خودشم سخته 

بهتر از همه ورزشه مخصوصا پیاده روی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

علت چاقیتو پیدا کن اونو درمان کن مثلا اگه خیلی شیرینی جات زیاد دوست داری کمتر خرید کن یا از چیزای شیرین کم کالری ومفید استفاده بکن ورزش بکن دوساعت قبول بعدش هیچی نخور مخصوصا ورزش شنا که برای کم کردن استرس خیلی مفیده 

تا وقتی گرسنه نشدی چیزی نخور و یکم که مونده شیر بشی دست از غذا خوردن بکش و آروم غذا خوردن حذف ناهار گرم کردن معده در طب سنتی به بالابردن سوخت ساز مفیده 

اصلاح لایف استایلاصلاح رژیم غذاییطب سوزنی و پرس نیدلینگمکملهای چربی سوز..و مهمتر از همه.. انجام کاره ...

پروسه سختیه...خیلی برگشت وزن داشتم...الان طب سوزنی چطوریه؟

علت چاقیتو پیدا کن اونو درمان کن مثلا اگه خیلی شیرینی جات زیاد دوست داری کمتر خرید کن یا از چیزای شی ...

دقیقا نسبت به قبل کمتر شیرینی جات مصرف میکنم اما عصرا و موقع تماشای فیلم دلم میخواد یه چیزی کنارم باشه ضعفم اینه