2777
2789
عنوان

به زن داداشم گفتم بیا ظرف بشوریم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 38 پست
چی بگم والا من خودم خیلی کاری بودم خانواده شوهرم بشدت سواستفاده کردن یعنی جوری بود که من حامله پابه ...

من اولش که از اشپزخونه اومدم بیرون یکم سرد رفتار کردم ورفتم لباسو چیزامونو آوردم گذاشتم جلو در که یعنی ذیگه میخوایم بریم اون از من بدتر سرد رفتار میکرد 

😍خدایا شکرت 😍
من اولش که از اشپزخونه اومدم بیرون یکم سرد رفتار کردم ورفتم لباسو چیزامونو آوردم گذاشتم جلو در که یع ...

این معلومه هفت خطه شوهرش هم که داداش شماست پشتشه!!حریفش نمیشید به خدا منم زانو درد کمردرد گرفتم دست از سرم برنمیدارن!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این معلومه هفت خطه شوهرش هم که داداش شماست پشتشه!!حریفش نمیشید به خدا منم زانو درد کمردرد گرفتم دست ...

نه داداشم پشتش نیس فقط حس میکنم حریفش نمیشه 

آخه مامانم گفت موقع برگشت تو ماشین که خودشون بودن

داداشم به مامانم میگه به زنم گفتم دیگه بسه بازی نمیخواد یه دست دیگه بازی کنیم برو آشپزخونه کمکشون گفته نه دیگه شستنشون 

😍خدایا شکرت 😍
این معلومه هفت خطه شوهرش هم که داداش شماست پشتشه!!حریفش نمیشید به خدا منم زانو درد کمردرد گرفتم دست ...

بخدا من اگه هزار جور کار هم کرده باشم قبل سفره و بعد سفره خواهر شوهرم بگه بیا ظرف بشوریم بازم میرم بخدا روم نمیشه نرم

😍خدایا شکرت 😍
نه داداشم پشتش نیس فقط حس میکنم حریفش نمیشه آخه مامانم گفت موقع برگشت تو ماشین که خودشون بودنداداشم ...

زرنگه شوهرشم پشت خودش میکنه مث ماها ساده نیست منم اینقدر کار کردم خودمو داغون کردم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

برامن پیش اومده،اوایل ک ازدواج کرده بودم جاریم و خواهرشوهرم میخوردن و میکشیدن کنار،یکیش میگفت دستشوئی دارم ،اون یکی میگفت بچم داره گریه میکنه،هیچی دیگه ظرفامیموند رو دست من ،منم ی نفر ادم باید ظرف ۱۰۰تاادم رو میشستم،از قضا ی روز غذاخوردیم و سفره جمع شد ک اومدن از زیرکار دربرن منم قشنگ بهشون گفتم از زیر کار درنرین،خودتون خوردین خودتونم میشورین،ایجوری شد ک دیگه حساب کار دستشون اومد و فهمیدن اگه کسی حرف نمیزنه خر نیس،احترام نگه میداره

چی بگم والا من خودم خیلی کاری بودم خانواده شوهرم بشدت سواستفاده کردن یعنی جوری بود که من حامله پابه ...

ینی چطوری😑بعدواکنش شماجیبود

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف