2777
2789
عنوان

به زن داداشم گفتم بیا ظرف بشوریم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«بیام کمک؟» یعنی من گشادم ولی شعورم بالاس

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
موقع ناهار شد و ما داشتیم پاستور بازی میکردیم زن داییم بهش گفت بیا سالاد درست کن خواهرم بنده خدا گفت ...

وعده بعدی هم نه اورده نه جمع کرده 

والا نبایذ از جاتون تکون میخوردین شایذ خجالت میکشید خونشو جم میکرد

همه ظرفا رو گذاشتیم داخل قابلمه بزرگه که ببریم تو حیاط 

خواهرم فک کنم ناراحت شده بود از رفتارش به شوخی رفته بود تو حیاط و گفته بود بهش که دیگه تو و روژان ظرفا رو بشورید خوب درر میرید 

اومد داخل من نمیدونستم که خواهرم چی بش گفته ظرفا رو برداشتم که برم بشورم تو حیاط( با اینکه زانوم درد میکنه آخه تا یکم دیر میری کاریو انجام بدی زن دایم خودش انجام میده آدم معذب میشه) گفتم بلاخره کسی میاد آبکشی میکنه کمکم دیدم گفت بزار یه ساعت دیگه فشار آب زیاد میشه میشوریم الان بیرون گرمه منم گفتم باشه و ظرفا رو گذاشتم سر جاش 

😍خدایا شکرت 😍
وعده بعدی هم نه اورده نه جمع کرده والا نبایذ از جاتون تکون میخوردین شایذ خجالت میکشید خونشو جم میکرد

آخه تا ما میشینیم زن داییم خودش انجام میده اکه کاری هست ما هم خجالت میکشیم اون هم غذا بپزه هم سفره بندازه هم ظرف بشوره

😍خدایا شکرت 😍
عقد هستن اینو یادم رفته بگم شاید بخاطر اونه

چون عقد بودن و امیدش به مادرش بود کار نکرده

شما باید به داداشتون میگفتید پاشو کمک مادر خانمت بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خلاصه یک ساعت گذشت اجیم آب و باز کرد فشار آب زیاد شده بود و تقریباً یک ساعت همینجوری بود دوباره کم میشد 

داشتن باز با داداشم و شوهرم و داداش خودش پاستور بازی میکردن منم داشتم ناهار پسرمو میدادم چون موقع سفره خواب بود اجیم بلندگفت آب ها فشارشون زیاده ظرفا رو بیاین بشوریم 

من گفتم نه ما میشوریم 

فلانی بیا ظرفا رو بشوریم با خنده که بهش بر نخوره خودمم جمع بستم ظاهرن نمیتونیم دررر بریم 

بعد نگام کرد و گفت باشه با سر و نیومد

من تا چند لقمه رو داشتم میدادم پسرم زن داییم شروع کرد ظرف شستن خواهرمم برا اینکه اون نشوره و صاحب خونس رفت اسکاجو گرفت و گفت من میشورم تا چند تا ظرف شست زن دایم رفت ابکشی کردن منم سریع غذا پسرمو دادم و رفتم جای زن داییم 

ولی زن داداشم نیومد

😍خدایا شکرت 😍

الان رفتار درست چیه بنظرتون بهش بگم 

من باید از دستش ناراحت میشدم که گفتم بیا و نیومد ؟؟ 

خواهرم خیلی ناراحت شد ۱۷ سال ازش بزرگتره نباید اون بشینه پاستور بازی ما ظرف بشوریم

😍خدایا شکرت 😍
الان رفتار درست چیه بنظرتون بهش بگم من باید از دستش ناراحت میشدم که گفتم بیا و نیومد ؟؟ خواهرم خیلی ...

چی بگم والا من خودم خیلی کاری بودم خانواده شوهرم بشدت سواستفاده کردن یعنی جوری بود که من حامله پابه ماه باید ظرف بشورم تو مهمونی اگه نمیشستم رک و چپ چپ و با داد صدام میزدن!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚