2777
2789
عنوان

تجربه لاغریتون بهم میگید

154 بازدید | 18 پست

سلام جهت ایده و انگیزه 

من قبلا حدود ۱۰ کیلو با کالرز شماری و پیاده روی کم کردم ، 

ممکنه راهکار بدید استپ کردم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل شمام ۱۰ کیلو کم کردم الان استپ شدم

بیا اینجا شاید دوستان کمک کردن  ، گمونم باید شک بدیم که دوباره اِن شا الله بیوفتیم رو دور لاغر شدن، چقدر دیگه باید کم کنی ؟ من ۷۳ ام باید بشم ۶۶

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
سلام مثل خرس میخورم چاق نمیشم 😁سوخت ساز بدم بالاست با این خورد خوراکی که من دارم سالی 10کیلو چاق می ...

چطور سوخت و ساز بدنت بالاست؟ تغذیه خاصی داری؟  ، پز دادیا خخخخ خوبه خداروشکر که چاق نمیشی

منم ۱۲ کیلو دیگه باید لاغر کنم

اِن شا الله تا پاییز میرسی به وزن دلخواهت ، ورزشم میکنی؟ میگن دانه چیا و قهوه و چای سبز خوبه اما درمورد خمشون تحقیق کن یهو نخور بدون دانش مثلا دانه چیا باید بریزی تو آب باد کنه بعد گمونم من تا حالا نخوردم ،چای سبزم کم خونی و افت فشار میاره دوساعت قبل و بعد غذا بخورش

چطور سوخت و ساز بدنت بالاست؟ تغذیه خاصی داری؟ ، پز دادیا خخخخ خوبه خداروشکر که چاق نمیشی

نه کلی برای چاقی خودموکشتم الان تازه داره نتیجه میده اسید معده فوق العاده زیادی دا م و این بده

نه کلی برای چاقی خودموکشتم الان تازه داره نتیجه میده اسید معده فوق العاده زیادی دا م و این بده

ادویه و دارچین و ازین چیزا زیاد استفاده میکنی؟