2777
2789
عنوان

غذای وجدان میگیرم برا خرید

80 بازدید | 3 پست

ما هر ماه میریم خرید خونه میکنیم از گوشت و مرغ تا دستمال کاغذی هرچیزی که نیازه ،ما هر موقع میریم خرید من غذای وجدان میگیرم ، همسرم مادر نداره باباشم پول شارژ و سیگارشم از شوهرم میگیره خواهرشم که افتاده ور دل ما ، هر موقع خرید می‌کنیم نمی‌دونم چرا عذاب وجدان میگیرم که همسرم بیچاره روزی ۱۴ ساعت کار می‌کنه کلی قسط و وام داره حقوق آنچنانی هم نداره بنده خدا دلم خیلی برا همسرم میسوزه همیشه سعی میکنم با قناعت استفاده کنم نه که خسیس بازی در بیارم ها ولی خواهر شوهرم هرموقع بلند شده یکاری کنه کلی اسراف کرده برا چهار نفر اندازه ده نفر غذا درست می‌کنه دستپختشم خیلی بده همسرم اصلا از غذا هاش نمیتونه بخوره مجبوری میریزم دور 

اینارو گفتم که کمکم کنید هنوزم نمی‌دونم چرا عذاب وجدان میگیرم تو خرید چه خوراکی چه لباس

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساساتی که داری کاملاً قابل درکه، و نشون‌دهنده‌ی مسئولیت‌پذیری، درک بالا و دلسوزیته—هم نسبت به همسرت و هم به شرایط زندگی‌تون. خیلی از خانم‌ها تو موقعیت‌هایی شبیه به تو دچار همین احساسات و درگیری‌های ذهنی می‌شن، مخصوصاً وقتی بار اصلی زندگی روی دوش همسرشونه و اون‌هم با شرایط سخت اقتصادی داره تلاش می‌کنه.

چند نکته هست که شاید بهت کمک کنه:

---

🌿 ۱. عذاب وجدان نداشته باش

تو داری مایحتاج ضروری خونه رو تأمین می‌کنی. این خریدها برای راحتی و سلامت خانواده‌تونه، نه برای تجمل یا اسراف. اگر خریدها با فکر و برنامه‌ریزی باشه، جای هیچ عذاب وجدانی نیست.

---

🧩 ۲. خواهرشوهر و خانواده همسرت

این بخش واقعاً سخته. وقتی کسی مثل خواهرشوهر بدون مشارکت مالی یا درک شرایط اقتصادی شما، دخالت یا اسراف می‌کنه، فشار روانی بیشتری حس می‌شه. این موضوع واقعاً باید در یه فضای آرام با همسرت درمیون گذاشته بشه. نه با گله و ناراحتی، بلکه با دلسوزی برای خودِ همسرت:

«من می‌دونم تو چقدر زحمت می‌کشی، برام مهمه که فشار روی دوشت کمتر شه. بعضی وقتا حس می‌کنم یه‌سری چیزا بی‌مورد هدر می‌ره و باعث می‌شه تلاش تو حروم شه.»

---

💬 ۳. در مورد غذا و اسراف با ملایمت حرف بزن

وقتی خواهرشوهر غذا درست می‌کنه و خورده نمی‌شه، حیفه که این همه مواد غذایی دور ریخته بشه. شاید بتونی با مهارت، غیرمستقیم، وارد ماجرا شی؛ مثلاً با پیشنهاد مشارکت در آشپزی:

«اگه دوست داری با هم غذا درست کنیم، یه کم سبک‌تر و کم‌حجم‌تر بپزیم که تازه بمونه و چیزی هدر نره.»

یا اگه اعتماد بین‌تون هست، بگی که مثلاً فلان غذا مورد پسند همسرت نیست و بهتره چیز دیگه‌ای پخته شه.

---

💡 ۴. قناعت با خساست فرق داره

تو داری دقیقاً کار درست رو می‌کنی. قناعت یعنی استفاده بهینه از منابع. این یک فضیلته، نه نقطه‌ضعف. اما همیشه باید بین صرفه‌جویی و سخت‌گرفتن تعادل برقرار شه، چون فشار روانی زیاد به خودت هم آسیب می‌زنه.

---

❤️ ۵. به همسرت عشق و دلگرمی بده

وقتی می‌دونه زحمتاش دیده می‌شه و تو درکش می‌کنی، همین بزرگ‌ترین دلخوشیه براش. گاهی یک حرف ساده مثل «می‌دونم چقدر سختی می‌کشی، ممنونم که هوامونو داری» بیشتر از هزار تا غذای خوشمزه دل مرد رو قرص می‌کنه.

این نظر هوش مصنوعیه☺️

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...