2777
2789

سلام دیوونه، دو دلم این حرفا رو به گوشت برسونم یا نه، ولی بهمنتو دارم هنوز، خیلی وقتا رو با اون سر میکنم، انقدری کار میکنم تو این خراب شده، که شب وقتی ولو شدم خوابم بره و فرصت فکر کردن به تو رو نداشته باشم، هر بار که یادم میای یه لبخند خوب میاد رو لبام، فکر میکنم هنوز هستی کنارم، همه‌چیو کنار گذاشتم واسه تو تعریف کنم، دلم نمیخواد ذوقمو با اینا تقسیم کنم، وقتی تو غمام بودی، خیلیا میان سراغتو میگیرن از من، جوابم فقط یه نمیدونمه، تعجب میکنن، از اینکه جدا شدیم تو رفتی راه خودت منم رفتم چون تو خواستی، میگن میتونم بدون تو؟ میگم صبر کردم که عادت کنم، چقدر سخته، واسه تو نیست؟ دیگه یکی که به پر و پات بپیچه رو نداری، واسه تو باید سخت‌تر باشه، الان دیگه عزیز تنهایی موهاشُ سفید میکنه واست، منم میگم چیزی نیست ارثیه.

شنیدم اکبر یه پا گله کرده از حرفای شبونت

گله‌ش تمومی نداره، به من گفت

چی آوردم سر خودم؟

گفت دیوونم؟ گفت دیدی، ولت کرد رفت..

گفتم میدونم اکبر، نمک نپاش روی زخمام، زخمام بازن، گف اونا که دیگه خوب نمیشن، سرمو انداختم پایین، صداشو انداخت پس کله‌ش: گفت منم یه پا ندارم خب که چی؟

خواستم بگم تو یه پا نداری، من پاهام قلم شد اکبر، زیرِ پام خالی شد، توام نیستی حرفامو بشنوی، عجیبه یکم، عادت دارم، به پرحرفی واسه تو، خوبی الان؟ الان که من نیستم

الان که دکم کردی، الان که فکر میکنی دنیا به کامته، کام زندگی رو من از بهمنات میگیرم دیوونه، چخبر؟ بزار فکر کنم، ادما رو دوست نداری هنوز، بد میخوابی، خواباتم سر جاشه، عزیزت خوبه؟ منم، منم بد خواب شدم، سر هیچی خوب بلدی رفتنو، سر همچی تونستم بمونم کنارّ تو، از خودمم بدم میاد، که چی مثلا؟ جونت در میره شبا رو تنها بخوابی؟ هی یادم میفته همچی، میگم کاش بودی، بدم میاد از کاش، چیشد از تو ایندم پریدی به این کاش بودنا؟

کاش میدیدی چقدر دوست دارم، کاش اوضاع رو به راه بود، مثل حالمون بدون هم..

ریحونتو خشک کردی، خواستیم سبز شیم با هم

هنوز شجریانو گوش میدی؟

من میدم، میگن ول کنم برم رد کارم، مثل تو..

شجریانم چهچه میزنه که چی؟

باشه میدونم نیست، باشه عزیزم؛ میدونم رفتی، ولی حالتو خوب نگه دار ..

هنوزم هر دقیقه فکر میکنم به خودت، حالت، اون موسیقی قشنگا که تو حلزونی گوشات بدون من میپیچه ، اون حرفا

اون قولا، نکنه واقعا رفتی؟

اگه اره یه خبر بده، هر شب میام کنارت میخوابم معذب نباشی..، شبخیر به تو و تموم شبخیرهایی که قرار نیست بشنوی از من🤍

از لحاظ انسجام و پیوستگی و رعایت نکات دستوری عالیه. بار دراماتیک و توان انتقالت هم خوبه.

ایرادش هم مهم نیست چون انشا که ننوشتی. بفرست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات

چیزی نفرست. برای خودت بنویس و زودتر بعدی رو جایگزین کن که فراموش کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.