2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭😭😭

147 بازدید | 12 پست

دانش آموزم و دیگه انگیزه واسه درس ندارم حالم داره از درس بهم میخوره روز یک شنبه امتحان دارم نصف کتاب خونم ولی نصف دیگه اش رو حتی نمی‌خوام ببینم 

برای اینکه نمره هام کامل بشه امسال خیلی اذیت شدم ولی حالا دیگه انگیزه صفر شده چیکار کنم😭😭😭

چرا بی انگیزه شدی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم ولی دیگه یه جوریم که حاضرم برم بمیرم ولی نخونم

من یه دختر وپسر ۱۸ و۱۵ ساله دارم قبلا خیلی اذیتشون میکردم بعد فکر کردم اگه روان بچه هام بهم بریزه چی دخترو پسرمو داشتم بخاطر درس دیوونه میکردم خداروشکر الان دوساله خودشون میخونن خسته شدن استراحت میکنن مگه درس چقد ازسلامتی آدم مهمتره

دخترم سلامتیت مهمتره انقد حساس نباش

خیلی زحمت کشیدم ولی دیگه نه اینکه نخوام نمیتونم شرایطمم  خیلی بده مامانم که همیشه کمکم میکرد و باهاش حرف میزد مریضه و کلا کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم