2777
2789
عنوان

بچهای متقاضی فرهنگیان بیان بالا

342 بازدید | 37 پست

بچها سلام من سال پیش متقاضی فرهنگیان بودم الان دانشجو هستم خودم سال پیش ، با یه مشاوری اشنا شدم و ایشون برام انتخاب رشته امو انجام دادن امسالم انتخاب رشته انجام میدن با یه هزینه مناسب حدودا ۲۵۰ هزار تومن که پارسال دوستای خودم ۴۰۰ داده بودن امسال میلیونیه و اینم بگم ایشون خیلی معتبر هستند یعنی یک تیم هستن و کافینت دارن میتونین چک کنین روزانه کار دانشجویی خیلی انجام میدن رضایت هاشونم تو کانالشون هست کانالشون خواستین کامنت بزارین

موفق باشید با ارزوی بهترینا براتون

مگه دفترچه اومده؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ی هفته دیگه میاد از الان بچها دارن رزرو میکننمن خودم اواخر امتحانا یعنی امتحان جغرافیا نتایج د ...

رزرو چی مگه انتخاب رشته اش چجوریه؟؟ 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

رزرو چی مگه انتخاب رشته اش چجوریه؟؟

ببین ۷۵ تا کد باید انتخاب کنی که مشاور داریم تا مشاور بعضیا میگن دلخواه بعضیا مثل ایشون خیلی رو نمرات و تراز هایی ک هر رشته داره و اینک چقد ظرفیته دقت میکنن نباید از سرت رد کنی چون ۳ برابر دعوت میکنن ممکنه ی عده بگن هرچی میخای بزن دعوت میشی درسته دعوت میشی ولی از اون اخری میفتی 

اگ دعوت ب مصاحبه شیم ولی نهایی مون بد شده باشه چی 

بد منظورم افتضاحه

اگ دعوت ب مصاحبه شیم ولی نهایی مون بد شده باشه چی بد منظورم افتضاحه

خب اینو باید یخورده بالا بزنید یا سعی کنین نمره مصاحبه تون چ تخصصی یه عمومی بالا باشه بالا ینی عالی

ببین ۷۵ تا کد باید انتخاب کنی که مشاور داریم تا مشاور بعضیا میگن دلخواه بعضیا مثل ایشون خیلی رو نمرا ...

انتخاب رشته فرهنگیان چجوریه اخه مگه دعوت ب مصاحبه نمیشن دیگه چیو میخوان انتخاب رشته کنن نمیفهمم

مگه نزده دعوت به مصاحبه شدید

دیگه انتخاب رشته چی

انتخاب رشته فرهنگیان چجوریه اخه مگه دعوت ب مصاحبه نمیشن دیگه چیو میخوان انتخاب رشته کنن نمیفهمممگه ن ...

چرا خب توجه کن اول نتایج خام ک شامل درصد هاس میاد بعد باید ۷۵ تا رشته انتخاب کنی بعد از اون میگه دعوت شدی یا نه میری مصاحبه و اگه قبول شدی طبق اون کد رشته ها قبول میشی

خب اینو باید یخورده بالا بزنید یا سعی کنین نمره مصاحبه تون چ تخصصی یه عمومی بالا باشه بالا ینی عالی

کدومو؟نمیفهمک