2777
2789
عنوان

بلوف زدن و دروغ گویی مردا

94 بازدید | 14 پست

خانوما من متاسفانه یه جوریم که وقتی طرفم بلوف میزنه زود متوجه میشم با یه آقایی در ارتباطم که گاهی حس میکنم بلوف میزنه در مورد دوست دختراش میخوام بدونم این خصیصه مختص ایشون و بعضی آقایونه؟ یا همه ی مردا همینن؟

همسرتون یا دوست پسرتون هم اینجور بوده؟

ن همه اینجوری نیستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی داره ...

مثلا شوهرها برای جلب توجه کارهایی میکنن حرفایی میزنن ولی نمیشه گفت از رو بدجنسیه 

ولی تو خواستگاری از دوست دختر گفتن اصلا غلطه حتی اگر راست بگه... درواقع داره به شما بی احترامی میکنه

ببین بستگی داره ...مثلا شوهرها برای جلب توجه کارهایی میکنن حرفایی میزنن ولی نمیشه گفت از رو بدجنسیه ...

نه عزیزم من یه سوال ازش پرسیدم بعد یه خاطره از ۱۸ سالگیش تعریف کرد وقتی برای اولین بار با یه دختر آشنا شده کفت بابای دختره دادستان بود حس کردم دروغ میگه بعد گفت بعد ۲۰ سال دختره رو دیدم ۳ تا بچه داشت باز حس کردم دروغ گفت 

ببین در مورد پول و کار و تحصیل اگه بلوف میزد قابل تحمل بود

ولی اینکه جلوی یه خانوم در مورد روابطش با خانمای دیگه میگه یه جای کار میلنگه و هیچ ادم عاقلی همچین کاری نمیکنه

به نظرم اگه خواستی ازدواج کنی حتما با مشاور مشورت کن