2777
2789
عنوان

افسردگی

172 بازدید | 19 پست

خودم میدونم که افسردگی شدید دارم ولی نمیرم پیش روانشناس اصلا حوصله دکتر و فلان ندارم تازه اونهمه پول هم ندارمم بدم به روانشناس دخترم و شوهرم هم بیچاره ها تحملم میکنن فقط .حوصله ی هیچی ندارم فقط میخوام بخورم و بخوابم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه شو داشتم،

خودت رو اینجوری نجات بده.

یه هدف برای خودت تعیین کن که کمی بهش تمایل داری، درس، کتاب، هنر یا هر چی

بعد به مدت شش ماه هر روز شش تا هفت صبح با زور و بلا خودت رو از تخت بکشون بیرون، برو نیم ساعت ورزش یا پیاده روی کن.

توی طول روز مداااام کار کن، به زورم که شده نخواب

شب بین ده تا یازده برو تو تخت،

یک ساعت قبل خواب گوشی اصلا دست نگیر،

هر روز دوش بگیر، حتی به زور، حتی بی هدف.

مدام تو ذهنت میاد خب که چی؟ واسه چی دوش بگیرم، واسه چی کار کنم، واسه چی...

مدام اینا رو موقت از ذهنت دور کن

اینستاتو حذف کن حتما!!!!

الکی تو کانال ها نچرخ.

پول حتی کم پس انداز کن.

همه ی این کارا رو شش ماه انجام بده

و خودت رو نجات بده.

ببین منم ۵ سااله ک درگیرشم قرص و دارو و یجا نشستن بدتر میکنه شرو کردم ب درمان همراه دارو روان شناس هم خیلی کمک میکنه ببین من سه بار بستری شدم و الان بهترم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

تجربه شو داشتم،خودت رو اینجوری نجات بده.یه هدف برای خودت تعیین کن که کمی بهش تمایل داری، درس، کتاب، ...

حتی حوصله ی دخترمم ندارم میگم کاش بره بیرون با دوستاش باشه من فقط تو حال خودم باشم ...خیلی میخوام خودمو نجات بدم از خدا کمک میخوام دعا میکنم فقط دلم به دخترم میسوزه میترسم که خیلی آسیب ببینه

منم همینم دوست ندارم جایی برم امروز مراسم ختم بود نرفتم فقط تفریح با همسرم و دخترم دوست دارم و بازار ولی مهمونی و...اصلا یعنی افسردم؟ولی من ناراحت نیستم تنهایی رو دوست دارم درونگرام ولی بقیه فکر میکنن افسردم 

ببین منم ۵ سااله ک درگیرشم قرص و دارو و یجا نشستن بدتر میکنه شرو کردم ب درمان همراه دارو روان شناس ه ...

اخه مشکل خاصی داشتین یا نه...من یه مشکلی دارم که حل شدنی نیس و بابت اون نگران و مضطربم و همش فکرم درگیره اون موضوعه ...هیچ کس نمیدونه و فقط خودم میدونم و میددنم روانشناس نمیتونه کاری برام بکنه

منم همینم دوست ندارم جایی برم امروز مراسم ختم بود نرفتم فقط تفریح با همسرم و دخترم دوست دارم و بازار ...

فکر میکنم تو کشور ما بخاطر مسایلی که هست خیلیا افسرده هستن من بیرون میبینم چقدر مردم عصبی و غمگینن و هیچ کس حال دلش خوب نیس ولی خب اوضاع من ربطی به مسایل جامعه نداره😔

من هروز یساعت تو خونه پیاده روی میکنم و ذکر میگم خیلی خوبه هم افسردگی ازت دور میکنه هم برا سلامتی

بخودم میرسم خیلی زیاد هم حالم خوب بشه هم این ادما چرت انگ افسردگی نزنن 

من یکم قضاوت بقیه اذیتم میکنه وگرنه مشکلی ندارم با نداشتن ارتباط... دارم رو عزت نفسم کار میکنم ک حرف مردم برام مهم نباشه و برای تناسب اندام و زیبایی و پس انداز کردن تلاش میکنم شماهم خودتو مشغول کن