2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم اشتهام باز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست

من گوارشم افتضاحه  افتضاح دیگه همجامو سونو گرافی کردم 

چون قسمت کبد و صفرام بد درد میکنه سونو نرمال بود ، آزمایش میخوام بدم 

دارم از درد معده و سر صفرا دیوانه میشم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
به خدا دو روزه دارم میمیرم ولی اشتهام کور نمیشه 😁

آره من سرفه، تب، آبریزش بینی، بدن درد، سردرد دارم و وقتی بلند میشم کاری کنم ضعف میکنم 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منو ببین من چ

مریض باشم رو به موت باشم ناراحت باشم داغدار باشم اشتها دارم رو دست من نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همه چی میخورم بیشتر گردو و انجیرخشک و مویز میخورم

خداروشکر انشالله زود زود خوب بشی صبوری کن تا ایامش تموم بشه آدمی زاد با مریضی یه زوج همیشگی هستن چاره ای جز صبوری نیست عزیزم

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

وقتی مریضی بدنت به انرژی بیشتری نیاز داره، طبیعیه که اشتها زیاد بشه. اما سعی کن مواد سالم بخوری که وزن زیادی نگرفتی. اگر از این وضعیت خوشت نمیاد، بعد از بهبودی یه رژیم سالم و ورزش رو شروع کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آره من سرفه، تب، آبریزش بینی، بدن درد، سردرد دارم و وقتی بلند میشم کاری کنم ضعف میکنم

ایشالله خوب میشی 

گلم منو ببین من چمریض باشم رو به موت باشم ناراحت باشم داغدار باشم اشتها دارم رو دست من نیست

منم 😁😁😂😂

منم 😁😁😂😂

پس بیا بغلم دوستم🫂🥺❣️😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂