2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدال گاز و کلاچ همیشه موقع حرکت مثل کفه ترازو آزاد کن

همین کارو میکنم مثل با دنده یک و دو میرم گاها گاز زیاد میخوره شما چطور کنترل میکنی که نه کم گاز بخوره نه زیاد

برحسب دنده ای که عوض میکنی باید گاز دادن رو تنظیم کنی..مثال دنده یک تا ۱۵تا اوکیه گاز دادن ...دنده دو تا ۳۰تا اوکیه گاز دادن...دنده ۳تا ۶۰تا گاز دادن اوکیه تا به بالا که دنده ۵هست

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
همین کارو میکنم مثل با دنده یک و دو میرم گاها گاز زیاد میخوره شما چطور کنترل میکنی که نه کم گاز بخور ...

اتوماته خب ازما..ولی باید جوری تنظیم کنی باهم آزاد بشن احتمالا چون حساسی پای راستت زیاد جلو میره

🎗توهین ممنوع🎗

آهان بر اساس سرعت شمارت گاز میدی

اینطور بهت گفتم که متوجه بشی...اینطوری بهتر متوجه میشی...گاز ثابت هم منظور اینکه در یک کیلومتر مثلا ۳۰تا گاز رو یکنواخت نگه داری که نه از ۳۰تا پایین تر بیاد نه بالاتر ...مثال میزنم که کاملا برات شفاف بشه...

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
آهان بر اساس سرعت شمارت گاز میدی

تازه در حال آموزشی یا گواهی نامه داری اما هنوز بلد نیستی؟

تو همه دنده ها این طوره عزیزم یا شروع حرکت من گیج شدم

نه عزیزم دنده دو دور موتور رو ۲ثابت بمونه ...

ماشین وقتی دنده خلاص تمرین گاز بده رو پدال گاز محکم فشار نده پاتو بالا پایین نکن رو پدال .صدای موتور باید برات واضح باشه ک الان مقدار گاز دادن کافیه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️