2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما از دو تا استان مختلف بودیم

بعداز هفت سال ولم کرد رف

هفت سال عشقو علاقم احساسم زمانم توجهم رو براش گذاشتم 

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

چ جالب😑😂 ما تو همین ایران گیرمون نمیاد چ برسه اونطرف اب چطوری اونارو تورکنیم😂

خارج هم یه نوعش هست ولی خب بیشتر منظور داخل ایران هست 

مثلا یکی توی بندر عباس باشه یکی نمیدونم شمال 

یکی یه شهر باشه یکی دیگه ۵۰۰ کیلومتر اونورتر

خارج هم یه نوعش هست ولی خب بیشتر منظور داخل ایران هست مثلا یکی توی بندر عباس باشه یکی نمیدونم شمال ی ...

اها اینطورییی

اما من خودم یه شهرم نامزدم یه شهر دیگه مجازی اشنا شدیم  5,6ماه بعد از اشنایی خاستگاری کردن

اها اینطوریییاما من خودم یه شهرم نامزدم یه شهر دیگه مجازی اشنا شدیم 5,6ماه بعد از اشنایی خاستگاری ک ...

شما هم یه جوری لانگ بوده ولی خب توی سن های بالاتر بازم بهتره ولی الان خیلی باب شده توی سنای پایین مخصوصا توی روبیکا میان آشنا میشن به شدت زیاد دیدم 

انشالله عشقتون پایدار باشه 

چطور کنار اومدی؟

موهام سفید شد 

پیرشدم 

داغون شدم افسردگی انواع بیماریهای روانی

انزوا

تاوان گناهانم رو دارم پس میدم 

خداخودش بنده های مردشو بهتر میشناخت

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم