2777
2789
عنوان

دلم به حال مغازه دار سوخت😢

144 بازدید | 11 پست

رفتم از پلاسکو یه ظرف بگیرم برگشتنی اونور خیابون یه مغازه فست فودی دیدم مغازه خالی بود فروشنده بیچاره روی یکی از صندلی ها نشسته بودم زل زده بود به چهارراه😢 معلوم بود بدجور رفته تو فکر

الان جمعه شب مغازه ها باید وقت سر خاروندن نداشته باشند ولی اکثرشون خالی...

خیلی دلم میسوزه برای خودمون ،کم مونده بشینم گریه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مامانم میگه ما تو خرید نون موندیم دونه ای ۲۰ هزار شده چه برسه غذای بیرون و خرید

نون ۲۰ تومن؟ سنگک؟

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

آره بیشتر نونوایی های یارانه ای بستن همه مجبورن از آزادپز بگیرن که اخیرا شده ۲۰ هزار

یا خدا چ خبره اخه ۲۰ تومن 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

نون ۲۰ تومن مردم با حقوق ۲۰ و ۳۰ تومن باید چکار کنن🥺🥺

اونایی که مستاجر ان چطور با این حقوق ها میگذرونن ، خدا به هممون رحم کنه بابام می‌گفت یه نفر اومد مغازه دو تا نون برداشت وقتی دید شده ۴۰ تومن گفت یکی رو بذار سر جاش😢

اونایی که مستاجر ان چطور با این حقوق ها میگذرونن ، خدا به هممون رحم کنه بابام می‌گفت یه نفر اومد مغا ...

اخی چرا با ما اینکار میکنن حقوقا باید بالا صد تومن باشه تا بتونیم عادی زندگی کنیم