2777
2789
عنوان

دوس دختر رفیق شوهرم

288 بازدید | 21 پست

به شوهرم پیام داده اسمشم نوشته بدون اقا و فلان 😭

میدونم دوس دختر شوهرم نیس ولی حس بدی دارم

بزنگم فوش کشش کنم؟؟؟؟؟ به شوهرم میگم خوشم نمیاد عصبی میشم میگه تو افکارت قدیمیه 

قضیه از این قراره که انگار رفیق شوهرم گوشیش شارژ نداشته بعد از گوشیه شوهرم به دختره پیام میده

که اون پیامو شوهرم میگه پاک کردم(پیام رفیقشو)

دخترم در جواب نوشته محمد اس نده حوصله ندارمو اینا(محمد شوهرمنه) 

بعد رفیق شوهرم نوشته منم علی ام.محمد نیس.من پیام دادم

اونم نوشته حالا هرکی هستی

😐

بعد دیگه چند تا پیام دیگه دادن 

از پیاما مشخصه دوس دختر رفیق شوهرمه

ولی چرا باید به شوهرمن پیام بده چرا باید اولش بنویسه پیام نده محمد ؟!!!!!!!!!😭

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید نمیخوام سوءظن داشته باشم ولی مشخصه به خود همسرت پیام داده از عمد...و همسرتم میدونه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

اصلا عادی نیست منم تو رابطه بودم اتفاقا دوست،  دوست پسرم همکلاسیم بود ولی نه بهش پیام میدادم ن کاری ب کارش داشتم اگ صحبتی بینمون رد و بدل میشد هم اسمشو ب زبون نمی آوردم حس میکنم تنبون شوهرت دوتا شده

حس خوبی نگرفتم 

اول اینکه گفته محمد پس شوهرت امکان زیاد باهاش چت کرده 

بعد میگی پاک کرده 

بعد به اسم کوچیک صداش زده 

بعد اینکه میگه فکرت قدیمیه رو درک نکردم 

باید توهم میگفتی اگر رفیق من به دوست پسرش با گوشی من پیام میداد و این اتفاق می‌افتد باز هم میگفتی قدیمی هست افکارت یا می‌گفت داری خیانت می‌کنی

امیدوارم که فقط رفیقش با دختره چت کرده باشه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

حس خوبی پیدا نکردم به این موضوع..ما هم با دوستای همسرم رابطه داریم حتی مجرد هم هستن چندتاشون اما چت و گوشی و... نه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حس خوبی پیدا نکردم به این موضوع..ما هم با دوستای همسرم رابطه داریم حتی مجرد هم هستن چندتاشون اما چت ...

بچه ها من الان چکار کنم؟؟؟

زنگ بزنم به دختره !؟؟؟.؟

چی بگم ؟؟؟؟

حس خوبی نگرفتم اول اینکه گفته محمد پس شوهرت امکان زیاد باهاش چت کرده بعد میگی پاک کرده بعد به اسم کو ...

زنگ بزنم به دختره !؟؟؟.؟

چی بگم ؟؟؟؟

دوس هر دو شونه ، به شوهرتم بگو یکم شخصیت نداری انگار پیشش ببین چه جوری حرف میزنه مگه چکار کردی حد تو ...

زنگ بزنم به دختره !؟؟؟.؟

چی بگم ؟؟؟؟

اصلا عادی نیست منم تو رابطه بودم اتفاقا دوست، دوست پسرم همکلاسیم بود ولی نه بهش پیام میدادم ن کاری ...

زنگ بزنم به دختره !؟؟؟.؟

چی بگم ؟؟؟؟