گلم گوگل کن محاسبه BMI قد و وزن و بزنی میگه خوبی یا نه...اما این قد و وزن خوبه...با توجه به خودم میگم خوبه چون من قدم 162 عه وزنم 59..بالاتنم وسینه هام و شکمم لاغره پایین تنم ران باسنم اینا چاق...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم گوگل کن محاسبه BMI قد و وزن و بزنی میگه خوبی یا نه...اما این قد و وزن خوبه...با توجه به خودم میگ ...
مرسی عزیزمم
الان زدم میگه از ۳۹ تا ۵۹ مناسبه😐😂
خودم بنظرم ۵۰ باشم خوبم، بنظرت فقط با رژیم میشه به این وزن برسونم خودمو؟چون ورزش فک نکنم هرروز بتونمش وقت ندارم میترسم شروع کنم ی روز اینارو کم کاری کنم نتونم ورزش کنم
مرسی عزیزممالان زدم میگه از ۳۹ تا ۵۹ مناسبه😐😂خودم بنظرم ۵۰ باشم خوبم، بنظرت فقط با رژیم میشه به ای ...
ببین کلا بی ام ای تقریبیه..چون سن و جنس و تراکم استخوان و توده چربی هم دخیلن توش....اما کلا الان اصلااا چاق نیستی خیلیم خوبه وزنت توی بازه سبز رنگه حتی لب مرز یا توپرم نیستی ..اتفاقا رژیم خیلیی بیشتر تاثیرداره بنظرمن...باشگاه و ورزش سنگین اگه قطع کنی یهو چاق میشی...رژیم سختی هم لازم نیست بگیری با توجه به ورنت...اگه میخوای زود وزن کم کنی یا وعده ناهارتو حذف کن..یا برنج و حذف کن..یا قند و شکر و حذف کن...زود وزن کم میکنی..ابم زیاد بخور