2777
2789

زنگ میزنن واسه آشنایی واسه اومدن ،چه قاعده وقانونی دارند

منظور رسم و رسومتون هست

پیرو تاپیک قبلی هست

دوست دارم بیشتر بدونم و بهتر عمل کنم یجورایی گاف ندم

مادر هستم تا به حال هم عروس وداماد نکردم بیاین راهنمایی بدید

مادر من اول راجعشون یه سری سوال میپرسن بعد میگن باید با خانواده مشورت کنیم فکرامونو بکنیم....

تو این بازه یه تحقیق کلی درمورد اسم و رسم شون و اینا انجام میدن اگر اوکی بود وقتی دوباره زنگ زدن اجازه میدن که بیان و باهم هماهنگ میکنن

لطفا برام دعا کنید🌱💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه

اما توی خانواده مون رسمه کسی زنگ زد اولش بگیم اجازه بدین با پدر دختر مشورت کنیم بعد تماس بگیرین

توی تلفن هم ی شرایط کلی از پسره میپرسیم

اگه پدر و مادر و خود دختره اوکی بودن و طرف دوباره ک زنگ زد بهش میگن مادر پسره و خاهر پسره بیاد خونه دختر

خانوما صحبت کنن

اگه ب توافق رسیده شد

دختر پسر میرن بیرون همو ببینین البته با وجود یک بزرگتر از هر طرف و ادامه

🤍

والا مادر من حساس بود اول خودش میرفت داماد میدید وقتی میپسندید عکس منو نشون میداد که اگر میپسندن بیان که روحیه ام اسیب نبینه البته الان ازدواج کردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مادر من اول راجعشون یه سری سوال میپرسن بعد میگن باید با خانواده مشورت کنیم فکرامونو بکنیم....تو این ...

منم اول یه سری سوال می پرسم ولی تحقیقات بنظرم تا وقتی نیومدن فایده ی نداره شاید اومدن همدیگر رو نپسنیدیم  کار بیخود منظورم دختر وپسر ها

منم اول یه سری سوال می پرسم ولی تحقیقات بنظرم تا وقتی نیومدن فایده ی نداره شاید اومدن همدیگر رو نپسن ...

نه تحقیق به اون صورت درحدی که بدونن  افراد مطمئنی هستن.... البته چون شهر ما کوچیکه تا این حد تحقیق کار سختی نیست چون همه همدیگه رو میشناسن یه جورایی 

اگر هم واسطه ای باشه یا معرفی داشته باشن خانواده داماد که به همون اعتماد میکنن

لطفا برام دعا کنید🌱💗

والا مادر من حساس بود اول خودش میرفت داماد میدید وقتی میپسندید عکس منو نشون میداد که اگر میپسندن بیا ...

جالبیش اینجاست مادر آقا وقتی میاد دخترم رو می پسندند ولی پسر ا که میان اونقدر سوالات ریز ودرشت می پرسند که نگو

آخرشم هیچی