2777
2789
عنوان

شرلوک هلمز 🕵

115 بازدید | 10 پست

شرلوک هلمز و دکتر واتسون در سفر بودند و شب را باید در خارج از شهر می گذراندند آن ها پس از خوردن شام به چادرشان رفتند و خوابیدند چند ساعت بعد هولمز بیدار شد و با زدن آرنج به پهلوی دوست وفادارش او را بیدار کرد و گفت واتسون به آسمان نگاه کن و بگو چه می بینی؟ واتسون خواب آلود گفت: میلیون ها ستاره اینکه بیدار کردن نداشت !هلمز پرسید: دیدن این همه ستاره به تو چه می گوید؟ واتسون پس از کمی فکر کردن گفت: از جنبه ستاره شناسی به من می گوید میلیون ها کهکشان و میلیاردها ستاره در جهان وجود دارد از نظر طالب بینی به من می گوید که زحل در برج اسد است از نظر زمان سنجی می گوید ساعت تقریبا سه و ربع است از نظر روان هواشناسی هم حدس می زنم که فردا روز قشنگی خواهد بود حالا اجازه هست بخوابم راستی حالا خودت بگو به نظر تو ستاره ها چه می گویند؟ شرلوک هلمز پاسخ داد : واتسون کم عقل دزدها چادرمان را دزدیدند!!!!😑😂

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تو کتاب منطق مون هم همین داستان بود، یادش بخیر😂

امشب هر چی تاپیک زدم فهمیدم قبلا توی کتاب بچه های انسانی بوده🥲😂😂😂

اشتباه کردم باید میرفتم انسانی آخه درسای شما جذابتره

امشب هر چی تاپیک زدم فهمیدم قبلا توی کتاب بچه های انسانی بوده🥲😂😂😂اشتباه کردم باید میرفتم انسانی ...

آره واقعا

من رشته مو خیلی دوست داشتم 

مخصوص کسایی هست که میخوان همه چی رو تحلیل و تفسیر کنن. واقعا همه درساش هم حفظی نیست و یه دنیای دیگه ست برا خودش

جامعه شناسی و تاریخ هم که عشقه😁

آره واقعامن رشته مو خیلی دوست داشتم مخصوص کسایی هست که میخوان همه چی رو تحلیل و تفسیر کنن. واقعا همه ...

اینجوری برامون جا انداختن که فکر می‌کردیم انسانی همش حفظی هست و مجالی برای تفکر و تحلیل به بچه ها نمیده 

ولی واقعیتش‌ اینه مطالبی که شما یادگرفتین‌ خیلی جاها بهتر از فرمولای ما بود😂