2777
2789
عنوان

یه خاطره طنز از تفاوت فرهنگی

126 بازدید | 9 پست

بچه ها بیاین خاطرات خنده دارمون که ناشی از تفاوتای فرهنگی بوده تعریف کنیم😀 خودمم بگم :

منطقه ما لر نشین و بختیاری هست و ما رسم اینکه اول دسر یا پیش غذا بخوریم بعدش غذا بیاریم نداریم ، فقط برا ماه رمضان این کارو میکنیم بقیه روزا اگه هم مثلا سوپی چیزی درست کنیم همراه غذا میاریمش... حالا خونواده عموی من عروس گرفتن از ترک های تبریز و اولین شبی که دعوت اونا بودن برای شام دیدن سفره پهن شد و سبزی و سوپ و اینا گزاشتن رو سفره، هرچی منتظر موندن دیدن نه انگار خبری از غذای دیگه نیست🥲 راه هم دور بود و گرسنه شون بود خلاصه نشستن با همون نون و سبزی و سوپ خودشونو سیر کردن و کشیدن عقب که دیدن جلل خالق تازه خانواده عروس شام اوردن😂 نگم براتون که برای یه لر این چه عذابیه که منتظر کباب باشی اما ناچارا سوپ بخوری تا سیر بشی🤣😂 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره ما هم فقط ماه رمضون اینجوری هستیم بقیه وقتا مستقیم شام میاریم

والا اونا مثل اینکه اینجوری بودن😅

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌