الانم اومدم مسجد فقط دوس دارم سجده شکر به جا بیارممم...
بماند یادگاری از این روز قشنگ
خداجونم هزاران بار شکرت😍
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا دعا کنید به اسم کاربریم انشالله همین روزا پول خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم برم ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و کمتر تا شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از همه لحاظ از نتیجه عمل راضی باشم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیرن و از هم فاصله نداشته باشن🥹 😔.
مبارررکه ولی ارشد خوندن اشتباهه به پایان نامه برسی متوجه منظورم میشی
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
لطفا برای این حاجتمم تو رو خدا دعا کنید انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیاد و نشه بیاد هیچ جوره🥹🙏.