2777
2789
ازین فکرا نکن 😂میاد آخه از کرج میخوای پاشی بری اونجا خیلی دورهبعد تک دخترم هستی

خیلی دوسش دارم بخدا الان دارم گریه میکنم تایپ میکنم 

فکر‌نبودش خفم میکنه

اونقدر دعا کردمممم خدا ب ی نحوی بیارتش اینورا

یهو ماموریت بخوره ده سال کرج خدمت کنه 

وای چی میشه وای وای

ديگه بايد بنظرم منطقي فكر كني

ببيني تحمل كدوم شرايط برات بهتره

سبك سنگين كن

و اينكه بسپار به خدا

بگو خدايا اگه با اين ادم خوشبخت ميشم و تو صلاح ميدوني كه خودت جورش كن

اگه باعث پشيمونيم ميشه بعدا خودت كنسلش كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میمیرم با یکی آشنا شدم خیلی خیلی دوسش دارم همین الانم دستام داره مبارزه دارم با گریه تایپ می ...

بیخیال شو رابطه ای که دختر تلاشش بیشتر باشه به جایی نمیرسه البته این نظر منه با خاستگاری و ازدواج اوکیه فقط شهر نمیتونه؟تو چرا نمیری؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

ديگه بايد بنظرم منطقي فكر كنيببيني تحمل كدوم شرايط برات بهترهسبك سنگين كنو اينكه بسپار به خدابگو خدا ...

هردوش سخته فقط دارم میمیرم نمی‌دونم چیکار کنم 

سردرگمی دارن خفم می‌کنه وقتی ب مامانم میگم میرم میانه گریه می‌کنه 

دارم میمیرم بخدا میمیرم 

بیخیال شو رابطه ای که دختر تلاشش بیشتر باشه به جایی نمیرسه البته این نظر منه با خاستگاری و ازدواج او ...

اره منم حس کردم تلاش من بیشتره اون دنبال راحل نیست 

این منم ک این وسط دارم میمیرم اون خیلی راحت میگه میانه وسلام میگ میای بیا نمیای تموم کنیم

بیخیال شو رابطه ای که دختر تلاشش بیشتر باشه به جایی نمیرسه البته این نظر منه با خاستگاری و ازدواج او ...

من خیلی وابسته خونوادمم 

خونوادم اینجا فک و فامیل ندارن همینحپریش تو غربتن منم برم مامانم دق میکنه یدونه دخترشم اون کل طایفشون اونجاس

بعد روزای اول می‌گفت میام اونجا بعد گف نه 

بعدشم گف میام با خونوادت حرف میزنم راصیشون‌مبکنم میان نزدیک ما

یهو زد زیر همه چی 

بعد روزای اول می‌گفت میام اونجا بعد گف نه بعدشم گف میام با خونوادت حرف میزنم راصیشون‌مبکنم میان نزدی ...

یه مردایی هستن که اینقدر به پارتنرشون احترام میزارن شاخ درمیاریاون دخترام هیچ فرقی با من و تو ندارن شاید خیلی هم معمولی تر ولی تنها فرقشون اینه مرده عاشقشونه این مردی که باهاشی عاشقت نیست وگرنه هرکاری میکرد که بهت برسه خودتو پای اینجور ادمی نسوزون امروز اولویتش نیستی هرگز هم نخواهی شد 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

یه مردایی هستن که اینقدر به پارتنرشون احترام میزارن شاخ درمیاریاون دخترام هیچ فرقی با من و تو ندارن ...

ب قران تو اگ‌منووو ببینی میگی تو ک‌خشگلی 

نگا تعربف از خود نباشه ولی من هم قیافه دارم هم اخلاق هم ذات هم خونواده هم دختر قانعیم ینی ماشین‌و‌خونه نمیخام 

خیلی بدبختم من خیلی