2777
2789
عنوان

درمانده از شفا نگرفتن مریض

111 بازدید | 15 پست

شما را به حضرت رقیه قسم میدم برا دخترم دعا کنید ۲ هفته هست تب شکمی داره تب بدون علت و هر روز استامینوفن مصرف میکنه کارم شده گریه و غصه هر کی خونده پنج تا صلوات بفرسته

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

تب بدون علت 

ممکنه تل شده باشه 

پشت حلقش چیزی گیر کرده شاید 

به امید خدا بهتر بشه عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تب بدون علت ممکنه تل شده باشه پشت حلقش چیزی گیر کرده شاید به امید خدا بهتر بشه عزیزم

دیروز بردم گف سر دلش گیر داشته رد شده ولی همچنان تب میکنه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز بردم گف سر دلش گیر داشته رد شده ولی همچنان تب میکنه

رودل شده پس بچه طفلی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خدا خودش زودتر فرشته کوچولوت رو شفا بده الهیبراش صلوات فرستادم آیه الکرسی هم می خونمدرکت میکنم مریضی ...

ممنون عزیزم کار شده گریه

رودل شده پس بچه طفلی

نمیدونم

ب امید خدا بهتر میشه شاید عفونت داره بدنش

آآزمایش دادم جوابش فردا میاد

دو هفته اس داره سفکسیم میخوره

ممنون عزیزم کار شده گریه

درکت میکنم بچه یک سالم همین ماه پیش بیمارستان بستری شد

آخ نگم با هر سرم و هر سوزن که به دستش میزدن انگار وارد چشم من می کردن

ولی خوب حالش خوب شد 

بیمارستان اسمش بده ولی اگه کمک اونا نبود بچم از دست می‌رفت دور از جونش

شما هم ببر متخصص خوب حتما

شاید نیازه بستری بشه

آزمایش های تکمیلی ازش بگیرن

تب شوخی بردار نیست

درکت میکنم بچه یک سالم همین ماه پیش بیمارستان بستری شدآخ نگم با هر سرم و هر سوزن که به دستش میزدن ان ...

جواب آزمایش بیاد پیش دو دکتر دیگ میبرم ۶ ماه پیش دختر منم بستری شد بدتر مریضی های دیگ هم گرفت از بس کثیفه محیط

آآزمایش دادم جوابش فردا میاددو هفته اس داره سفکسیم میخوره

انشالله خیره ب حق علی 

سفکسیم زیاد بخوره بدنش مقاوم میشه ..

از این دمنوش های پونه دادی یا عرقش ؟ البته اگه صلاح بدونین یه وقت خدایی نکرده ضرر میکنه 

خدادخملتو شفاش بده بیمه علی باشه 🤲نگران نباش هر چن میدونم برا مادر هیچی سختر از مریضی بچه اش نیس.

جواب آزمایش بیاد پیش دو دکتر دیگ میبرم ۶ ماه پیش دختر منم بستری شد بدتر مریضی های دیگ هم گرفت از بس ...

بله ولی وقتی آدم مجبوره کاریش نمیشه کرد

ان شاءالله کارش به بیمارستان و بستری نمی‌کشه

امیدوارم تخت بخش اطفال همیشه خالی باشه الهی 

من به آیه الکرسی خیلی اعتقاد دارم 

شب همین جا پیام میدین که تبش قطع شده به امید خدا

بله ولی وقتی آدم مجبوره کاریش نمیشه کردان شاءالله کارش به بیمارستان و بستری نمی‌کشهامیدوارم تخت بخش ...

انشالله ب حق امام حسین

انشالله خیره ب حق علی سفکسیم زیاد بخوره بدنش مقاوم میشه ..از این دمنوش های پونه دادی یا عرقش ؟ البته ...

ن پونه نمیخوره ممنون عزیزم از دعاتون