2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ سلام عزیزم دوست من میخواسته تاپیکش حذف بشه روز دوشنبه تگتون کرده اما خودش تعلیق شده ،توتم ...

چک میکنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@میاااا‍ سلام گل خوشگلم خوبی،ببخشید باتوجه با امضاتون میشه روغن بدن بچه رو به جی روغن پاک کننده ارای ...

سلام عزیزدلم❤️قربونت مرسی 💕

یه مدت ترند تیک تاک و اینستا شده بود بعدش خیلیا اومدن گفتن ضرر داره و ...

ولی خب درستش اینه که روغن های بچه مدل های مختلف دارن بعضیاشون حاوی عطر و موادی هستن که حساسیت روی صورت ایجاد میکنن ولی بعضیاشون مواد عطری ندارن مثل جانسون .

اونایی که عطر ندارن خیلیم خوبن و هیچ مشکلی برای پوست ایجاد نمیکنن و حتی پوست های حساس هم میتونن به جای روغن پاک کننده ارایش از روغن بچه استفاده کنن .

فقط موضوعی که هست اینه که روغن بچه مثل روغن ارایشی نیست و راحت پاک نمیشه و حتما باید شوینده قوی تری استفاده کنید که اثر چربی رو پاک کنه .

برای مو ها هم ضرری نداره فقط اگه به ریشه مو ها نخوره بهتره .و برای موهای چرب مناسب نیست برای موهایی که ساقه خشک دارن عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزدلم❤️قربونت مرسی 💕یه مدت ترند تیک تاک و اینستا شده بود بعدش خیلیا اومدن گفتن ضرر داره و .. ...

سلام گلم خوبی 

ببخشید من مزاحمت میشم آخه میری مغازه فروشنده ها جواب درستی بهت نمیدن ازهمه محصولاتشون تعریف میکنن،آدم گیج میشه،تازه شمارو کشف کردم همه سوالاتم ازشما میپرسم ،گلم نظرت درمورد ضدافتاب فلوییدی ساین اسکین شیلد چیه

حس ششمی  ام

سلام گلم خوبی ببخشید من مزاحمت میشم آخه میری مغازه فروشنده ها جواب درستی بهت نمیدن ازهمه محصولاتشون ...

سلام عزیزدلم قربونت 

عزیزمم❤️نه این چه حرفیه خوشحال میشم راهنماییتون کنم 💕

ساین اسکین محافظت خوبی داره 

سبکه 

فینیش نچرال داره یعنی برق میندازه رو صورت

و عطر خیلی زیاده پارابن داره که باعث حساسیت میشه 

پیشنهادم ضدافتاب برایت مکس _ رویوال _ درمالیفت_ لافارر هست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزدلم قربونت عزیزمم❤️نه این چه حرفیه خوشحال میشم راهنماییتون کنم 💕ساین اسکین محافظت خوبی دار ...

چقدرخوب که هستین ❤️🌹

عزیزم برای رطوبت رسانی پوست صورتم هم کرم آبرسان کلیون خریدم عصاره انارخوبه به نظرت

حس ششمی  ام

چقدرخوب که هستین ❤️🌹عزیزم برای رطوبت رسانی پوست صورتم هم کرم آبرسان کلیون خریدم عصاره انارخوبه به ن ...

عزیزمی💕

عالیه 

یکم عطریه ولی آسیب نمیرسونه 

من مدل چند منظوره اش رو خیلی دوست دارم همیشه شارژ میکنم برای دست و صورت .